Vlieg met Norwegian voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Informatie over Norwegian

De luchtvaartmaatschappij begon in het jaar 1993 als Norwegian Air Shuttle. Als jij in die tijd een binnenlandse vlucht hebt gemaakt in Noorwegen met een Fokker 50 is de kans groot dat je door hen op je plaats van bestemming bent gebracht. In 2002 ging het roer echter om en presenteerde het bedrijf zich als een lowfare maatschappij.

De naam werd veranderd in Norwegian.com en de maatschappij werd lid van de ELFAA. Norwegian vliegt met moderne en comfortabele vliegtuigen. Inmiddels heeft Norwegian vluchten naar alle populaire steden in en buiten Europa en natuurlijk ook naar jouw favoriete vakantiebestemming. Om jou een indruk te geven met welk soort maatschappij jij misschien zal vliegen, vertellen we je graag een paar bijzondere feitjes.

In 2015 bestelde het bedrijf 122 toestellen van het type Boeing 737 en 100 vliegtuigen van Airbus. Dit was de grootste order die ooit plaatsvond in de Europese luchtvaartgeschiedenis. Eerder heeft de maatschappij ook al 6 toestellen van het type Boeing 787-8 Dreamliner besteld.

Deze Noorse lagekostenluchtvaartmaatschappij is dus bijzonder ambitieus en heeft aandacht voor het comfort van jou als passagier. Aan boord van de vliegtuigen hoef je het contact met het thuisfront niet te missen. Er is namelijk gratis wifi beschikbaar.

Aanbiedingen van Norwegian

Vlieg met Norwegian en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Norwegian? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Norwegian >>

Vliegen met Norwegian

Al bekend met het frequent-flyer programma van Norwegian? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Norwegian.
Meer voordelen van Norwegian >>

Inchecken

Als je vliegt met Norwegian kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Norwegian >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Norwegian? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Norwegian >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice