Vlieg met Copa Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Copa Airlines

Copa Airlines werd in 1944 opgericht als de nationale luchtvaartmaatschappij van Panama. Drie jaar later werden de eerste vluchten uitgevoerd naar drie binnenlandse steden. Copa ging in 1998 een strategisch partnerschip aan met Continental Airlines.

De luchtvaartmaatschappij won vele prijzen voor zijn hoogstaande dienstverlening, waaronder in 2015 de prijs van Beste airliner voor Mexico en Midden-Amerika tijdens de World Travel Awards, ook wel bekend als de Oscars van het toerisme. Copa werd door de marktleider in vluchtdata-diensten FlightStats driemaal op rij benoemd tot meest punctuele luchtvaartmaatschappij in Latijns-Amerika. Het vliegbedrijf heeft ook een Colombiaanse tak.

De grootste vliegtuigmaatschappij van Panama heeft zijn hub op de internationale luchthaven Tocumen in Panama City. In het binnenland ligt de focus vooral op de steden El Dorado, Aurora, Juan Santamaria en Managua. De internationale vluchten gaan naar Noord-Amerika, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika en de Caraïben, in totaal 74 verschillende bestemmingen in 31 landen.

Copa Airlines heeft, de Colombiaanse tak meegerekend, een vloot van 94 vliegtuigen. Het Panamese vliegbedrijf was de eerste in Latijns-Amerika met baanbrekende technologie in de toestellen, die zorgt voor een verminderde luchtweerstand, een geoptimaliseerd brandstofverbruik en een lagere milieu-uitstoot. De bestemmingen worden bereikt met de volgende vliegtuigen:

  • 66 Boeing 737-800
  • 18 Embraer 190 AR
  • 10 Boeing 737-700

Aanbiedingen van Copa Airlines

Vlieg met Copa Airlines en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Copa Airlines? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Copa Airlines >>

Vliegen met Copa Airlines

Al bekend met het frequent-flyer programma van Copa Airlines? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Copa Airlines.
Meer voordelen van Copa Airlines >>

Inchecken

Als je vliegt met Copa Airlines kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Copa Airlines >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Copa Airlines? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Copa Airlines >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice