Vlieg met Copa Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Copa Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Copa Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Copa Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via ConnectMiles.

Reisklassen

Je kunt bij Copa Airlines kiezen voor Economy Class en Business Class. In alle toestellen zijn er stoelen voor Economy Class, met verstelbare hoofdsteun, radio en persoonlijk videoscherm.

Als je voor Business Class kiest, alleen mogelijk in de Boeing-toestellen, kun je bij een afzonderlijke balie inchecken en krijg je voorrang bij het instappen en de bagageafwikkeling. Aan boord geniet je van een verstelbare, lederen stoel met voet- en hoofdsteunen, inclusief stopcontact, dienbladtafel, usb-poort en persoonlijke video on demand. De maaltijden en alcoholische dranken aan boord zijn voor beide zitklassen gratis.

ConnectMiles

Het frequent-flyerprogramma van Copa Airlines heet ConnectMiles. Er kunnen miles worden verdiend met vluchtkilometers bij de Panamese luchtvaartmaatschappij of bij andere bij Star Alliance aangesloten maatschappijen. De mijlen kunnen onder meer worden gebruikt voor speciale ticketprijzen, cabine-upgrades en lagere of opgeheven boekings- of annuleringskosten.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice