Vlieg met South African Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over South African Airways

SAA staat voor South African Airways en is de grootste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Afrika. De luchtvaartmaatschappij werd in 1934 opgericht en heette tot 1997 Suid-Afrikaanse Lugdiens. In datzelfde jaar werd de huisstijl vernieuwd met elementen van de Zuid-Afrikaanse vlag en een zon in het logo.

In november 1945 werd de eerste intercontinentale vlucht uitgevoerd met als eindbestemming Hurn Bournamouth Airport in het Verenigd Koninkrijk. SAA is sinds 2006 een volwaardig lid van Star Alliance wat betekent dat de luchtvaartmaatschappij aan hoge kwaliteitseisen voldoet en vluchten eenvoudig kan verbinden met vluchten van andere maatschappijen.

South African Airways heeft een vloot van meer dan 50 vliegtuigen met onder andere vliegtuigen van de types: Airbus A319-100, Airbus A320-200, Airbus A340-600 en Boeing B737-800. De maatschappij vliegt naar meer dan 70 bestemmingen wereldwijd zoals Nairobi, New York, Amsterdam, São Paulo, Hongkong en Perth.

De belangrijkste internationale luchthavens van SAA liggen in Johannesburg, Kaapstad en Durban en dagelijks gaan er meer dan 150 vliegtuigen de lucht in. Met een vlucht van SAA zit je altijd goed, want de maatschappij is vele malen uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij van Afrika!

Aanbiedingen van South African Airways

Vlieg met South African Airways en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van South African Airways? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van South African Airways >>

Vliegen met South African Airways

Al bekend met het frequent-flyer programma van South African Airways? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van South African Airways.
Meer voordelen van South African Airways >>

Inchecken

Als je vliegt met South African Airways kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij South African Airways >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij South African Airways? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van South African Airways >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice