Vlieg met South African Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met South African Airways

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met South African Airways. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen South African Airways aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Voyager.

Reisklassen

Bij South African Airways kies je voor Economy Class of Business Class. Wil je vooral een zo goedkoop mogelijke vlucht? Dan zit je gewoon prima in de Economy Class met standaard voldoende zitruimte en op lange vluchten zelfs een kit met sokken, oogmasker, tandenborstel en tandpasta. Als je vliegt met baby's of kleine kinderen, kun je vooraf maaltijden bestellen of een kinderzitje zodat je je reis zo comfortabel mogelijk maakt voor je kroost.

Houd je wel van een beetje luxe en wil je een echte beleving maken van je vlucht? Vlieg dan met Business Class zodat je geniet van relaxte stoelen die je 180 graden naar achteren verstelt om er een 5-sterrenbed van te maken. Daarnaast transformeer je je plek ook eenvoudig om in een mobiel kantoor zodat je lekker kunt doorwerken in het vliegtuig.

Zoals je mag verwachten van een wijnland als Zuid-Afrika wordt je maaltijd natuurlijk vergezeld met één van de beste wijnen. Ook op het gebied van entertainment hoef je je ook geen zorgen te maken. Geniet tijdens je reis van de laatste blockbusters of luister de meest recente hits terwijl je kilometers boven de grond vliegt.

Voyager

Het frequent flyer-programma van South African Airways is Voyager. Met dit programma spaar je miles met elke vlucht die je maakt. Deze kun je inwisselen voor vliegtickets, autohuur of gewoon lekker een dagje naar de spa!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice