Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Aer Lingus

EI

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Aer Lingus in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Aer Lingus
Inchecken
Bagage

Vlieg met Aer Lingus voordelig naar vele bestemmingen

Aer Lingus

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Aer Lingus in 't kort

De toonaangevende luchtvaartmaatschappij van Ierland vliegt voordelig en comfortabel door heel Europa en ook naar Transatlantische bestemmingen, zoals de V.S. en Canada. Voor Nederlanders zijn vooral de vluchten tussen Amsterdam en Dublin populair, maar Aer Lingus vliegt naar meer dan 100 bestemmingen in Europa.

Praktische informatie

Voordat je aan je reis met Aer Lingus begint, moet je zorgen voor een geldig legitimatiebewijs en eventueel een visum. Aer Lingus probeert haar passagiers altijd van de beste service te voorzien. Op langeafstandsvluchten van en naar de V.S. heb je een eigen beeldscherm waarop je verschillende films, tv programma’s en muziekclips kunt bekijken. Je kunt ook interactieve spelletjes spelen tegen andere passagiers op de vlucht. Er is een ruime keuze aan maaltijden beschikbaar op zowel Transatlantische vluchten als vluchten binnen Europa. Op de lange vluchten is er een bar service, warme lunch met thee en koffie en een avondsnack service.

Aanbiedingen

Vlieg met Aer Lingus en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Aer Lingus? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Aer Lingus >>

Vliegen met Aer Lingus

Al bekend met het AerClub-programma van Aer Lingus? Met dit programma spaar je eenvoudig punten tijdens het vliegen, die je kunt inruilen voor tickets en upgrades. Verder kun je bij Aer Lingus kiezen uit vier verschillende fares. Deze verschillen voor Europese en Transatlantische vluchten. Bekijk nu welke voordelen Aer Lingus je nog meer kan bieden.
Meer voordelen van Aer Lingus >>

Inchecken

Inchecken bij Aer Lingus kan snel en gemakkelijk via de incheckbalies op de luchthaven, via de selfservice kiosks, via je computer of via je telefoon. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Aer Lingus >>

Bagage

Als je ruimbabage mee wilt nemen met Aer Lingus, dan mag deze standaard 23 kilo voor Transatlantische vluchten zijn. Voor Europese vluchten zijn er verschillende gewichtsopties mogelijk. Handbagage mag maximaal 55 x 40 x 24 cm (l x b x h) groot zijn en niet meer dan 10 kg wegen.
Alles over de bagageregels van Aer Lingus >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl