Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Goedkope

jetBlue vluchten

B6

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

jetBlue
Aanbiedingen
Winactie
Vliegen met jetBlue
Bagage
Inchecken

Vlieg naar meer dan 100 bestemmingen met jetBlue

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Goedkope jetblue vluchten

Boek je goedkope jetBlue vliegtickets met CheapTickets! jetBlue is de geprefereerde "Hometown Airline®" van New York. Ontdek het uitgebreid netwerk met meer dan 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Canada en het Caribisch gebied. Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vlieg je zonder tussenstop naar New York en Boston.

Welke bestemmingen zijn er vanuit Amsterdam met jetBlue?

Met jetBlue vlieg je dagelijks en voordelig vanuit Amsterdam Schiphol Airport in een directe vlucht naar New York en Boston. Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van jetBlue? Bekijk de huidige aanbiedingen voor jouw bestemming. Ben je benieuwd naar de andere bestemmingen van jetBlue? Met een directe vlucht naar New York of Boston vlieg je makkelijk naar meer dan 100 bestemmingen van jetBlue wereldwijd!

Welke reisklassen heeft jetBlue?

jetBlue Core

Welkom aan boord van jouw vlucht richting New York of Boston met jetBlue's Core, de perfecte keuze voor reizigers die meer willen dan de standaard economy class. Met 111 Core-stoelen aan boord van de A321LR, geniet je van een unieke comfortabele zitruimte van 84 cm dat trouwens meer is dan andere luchtvaartmaatschappijen die trans-Atlantische vluchten aanbieden. Dat bekent meer dan genoeg beenruimte!

Even More Space

Maar wat als je nog meer beenruimte nodig hebt? Geen probleem! Boek dan de extra optie "Even More Space" en krijg 13 cm extra beenruimte. Er zijn in totaal 24 van deze speciale stoelen beschikbaar op elke vlucht van Amsterdam richting New York of Boston. Daarnaast kan je dankzij deze optie de fast lane gebruiken om door de security te gaan en krijg je voorrang tijdens het instappen.

Lees meer

jetBlue Mint

jetBlue's premium ervaring heet jetBlue Mint. Je kan deze klassen vergelijk met een Businessclass dat reiziger luxe en een fantatische, persoonlijke service aanbiedt. Met jetBlue beschikt over 24 lie-flat privé-suites per vlucht die uitgerust zijn met een schuifdeur. Ga je voor nog meer ruimte? Dan biedt jetBlue twee prachtige Mint studio's aan met nog meer ruimte. In deze unieke studio geniet je het grootste bed dat aangeboden wordt door Amerikaanse luchtvaarmaatschappijen,

Lees meer

Wat zijn de regels voor handbagage en ruimbagage bij jetBlue?

Reizen met handbagage bij jetBlue

Bij jetBlue mag je bij elk tarief een persoonlijk item meenemen zoals een handtas of laptoptas (43,2 cm x 33 cm x 20,32 cm). Wanneer je een trans-Atlantische vlucht boekt met jetBlue, is het toegestaan om gratis een stuk handbagage mee te nemen. De toegelaten afmetingen voor een stuk handbagage zijn (55,88 cm x 35,56 cm x 22,86 cm). Let op! Indien je persoonlijk item of handbagage de afmetingen overschrijden, dan zal dit je 60 euro extra kosten.

Lees meer

Reizen met ruimbagage bij jetBlue

Bij jetBlue kan je altijd tot 2 stukken ruimbagage bijboeken tijdens je boeking en wanneer je aankomt op de luchthaven. Indien jouw tarief geen ruimbagage heeft kan je voordelig deze bijboeken in de jetBlue app, dit komt jou ook goedkoper uit. De toegelaten afmetingen voor ruimbagage zijn 157,48 cm x 157,48 cm x 157,48 cm en mogen in totaal 22,68 kg wegen. Indien dit overschreden wordt zal er een extra toeslag van 140 euro per koffer gerekend worden aan de reiziger bij vluchten van/naar europa van de Verenigde Staten.

Lees meer

Hoeveel koffers mag ik meenemen als ruimbagage?

Tarief keuze
Koffer 1
Koffer 2
Blue Basic
€60
€95
Blue
Inbegrepen
€95
Blue Plus
Inbegrepen
€95
Blue Extra
Inbegrepen
€95
Mint
Inbegrepen
Inbegrepen

**Tarieven zijn weergegeven aan de hand van de gehanteerde prijzen op de website van jetBlue in de laatste 3 maanden voor vluchten tussen Europa en de Verenigde Staten.**

Vliegen met jetBlue: wat moet je verder weten?

Inchecken bij jetBlue

Als je vliegt met jetBlue kan je snel en gemakkelijk inchecken bij jetBlue op verschillende manieren. Zo kun je inchecken via de jetBlue incheckbalie of via de selfservice incheckautomaten op de luchthaven. In het laatste geval kun je jezelf tot 60 minuten (bij intercontinentale vluchten) en 40 minuten (bij vluchten binnen de Verenigde Staten) voor vertrek je bagage inchecken. Verder kun je online inchecken via de website of mobiele app. Hiervoor hoef je alleen je ticket en je legitimatiebewijs bij de hand te hebben.

Ga naar de uitgebreide pagina over inchecken.

Lees meer

Welke bestemmingen heeft jetBlue?

jetBlue is de geprefereerde "Hometown Airline®" van New York. Bovendien heeft de luchtvaartmaatschappij een belangrijke positie verworven op luchthavens in steden zoals Boston, New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando en San Juan. Met hun uitgebreid netwerk met meer dan 100 bestemmingen in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika, Canada en het Caribisch gebied vlieg je aan voordelige tarieven naar jouw favoriete bestemming.

Ontdek hier alle bestemmingen van jetBlue

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl