De beste aanbiedingen van JetBlue

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vlieg rechtstreeks naar New York en Boston met JetBlue

JetBlue biedt dagelijks rechtstreekse vluchten aan naar New York en Boston vanuit Amsterdam. Deze luchtvaartmaatschappij is een fijn en voordelig alternatief voor deze trans-Atlantische route. Profiteer nu van de lage tarieven en vlieg uiterst comfortabel naar de Verenigde Staten!

Boek je ticket nu extra voordelig!

De voordelen van JetBlue Core (Economy class)

Profiteer van lage tarieven met gratis extra’s en volledige service. JetBlue Core is altijd inclusief:

 • De meeste beenruimte op de trans-Atlantische route
 • Ongelimiteerd highspeed wifi
 • Build-your-own menu. Stel via het scherm in de stoel zelf een farm-to-tray maaltijd samen.
 • Alle drankjes (ook alcoholisch).
 • Snackcorner met keuze uit een assortiment zoete en hartige snacks
 • Live TV en een uitgebreide bibliotheek met entertainment
 • Oplaadpunt
 • Deken en headset
 • 1 stuk handbagage en 1 persoonlijk item

Lage tarieven met duurzaamheid en comfort als prioriteit

Vlieg met JetBlue in alle comfort naar jouw favoriete bestemming tegen lage tarieven. Tijdens jouw vlucht kan je altijd genieten van alles wat inclusief is bij Core zoals gratis wifi, maaltijden, dranken en snacks. Wat onderscheidt JetBlue nog meer van andere luchtvaartmaatschappijen? JetBlue wil zich toewijden aan een groenere toekomst met hun doelstelling om tegen 2040 een CO2-neutrale uitstoot te hebben. Stap aan boord voor een unieke en uitstekende reiservaring met JetBlue.

Uitstekende service van JetBlue

Ervaar het ongeëvenaarde comfort met JetBlue Core. Blijf verbonden met gratis wifi, geniet van live tv en een uitgebreide entertainmentbibliotheek voor een verrijkende reiservaring. Geniet van ruime zitplaatsen, "Even More Space" opties voor extra beenruimte en hoogwaardige maaltijden.

Build-your-own maaltijden

Met het unieke build-your-own concept kan je zelf jouw favoriete maaltijd samenstellen tijdens je vlucht. Heb je zin in een snack? In de snackcorner heb je een breed assortiment aan zoete en hartige lekkernijen om uit te kiezen. Alle maaltijden, snacks en dranken zijn inbegrepen bij CORE.

Duurzaam reizen met JetBlue

JetBlue zet zich sterk in voor een duurzame toekomst en streeft naar een geavanceerde CO2-neutrale uitstoot tegen 2040. Hierdoor wil de luchtvaartmaatschappij de natuurlijke schoonheid van onze planeet behouden en draagt ze bij aan een gezonde, groene toekomst voor iedereen.

JetBlue Mint (Business Class)

JetBlue's premium ervaring heet JetBlue Mint. Je kan deze klasse vergelijken met een business class dat reizigers luxe en een fantastische persoonlijke service aanbiedt. JetBlue beschikt over 24 lie-flat privé-suites per vlucht die uitgerust zijn met een schuifdeur. Ga je voor nog meer ruimte? Dan biedt JetBlue twee prachtige Mint studio's aan. In deze unieke studio's geniet je van het grootste bed dat aangeboden wordt in vergelijking met andere Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen.

In de gloednieuwe JetBlue Mint (business) vlieg je uiterst comfortabel naar je bestemming. JetBlue Mint is altijd inclusief:

 • Overheerlijke gerechten naar keuze uit het menu
 • Ruime keuze aan versgemaakte cocktails aan boord
 • Speciale Tuft & Needle® slaapervaring
 • Gezonde pre-arrival snack van Pressed Juicery en Early Bird
 • 2 koffers in het ruim, 1 stuk handbagage en 1 persoonlijk item

Welke bestemmingen zijn er vanuit Amsterdam met jetBlue?

Met JetBlue vlieg je dagelijks en voordelig vanuit Amsterdam Schiphol Airport naar New York en Boston. Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen van JetBlue? Bekijk dan de huidige aanbiedingen voor jouw bestemming. Ben je benieuwd naar de andere bestemmingen van JetBlue? Met een tussenvlucht in New York of Boston vlieg je makkelijk naar meer dan 100 bestemmingen van JetBlue wereldwijd!

Algemene voorwaarden

 • Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol Airport.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice