Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Latam Airlines Group

LA

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Latam Airlines Group in 't kort
Win
Aanbiedingen

Vlieg met Latam Airlines Group voordelig naar vele bestemmingen

Latam Airlines Group

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Latam Airlines Group

Ben je van plan om door Zuid-Amerika te trekken? Check dan zeker de aanbiedingen van LATAM voor voordelige vluchten door de regio. LATAM Airlines is de namelijk de grootste luchtvaartmaatschappij van Latijns-Amerika. De luchtvaartmaatschappij is de laatste jaren echter enorm gegroeid waardoor je op CheapTickets.nl zelfs buiten Latijns-Amerika geschikte vluchten vindt om goedkoop door de lucht te reizen.

De maatschappij is in 2015 ontstaan door de fusie tussen LAN Airlines en TAM Airlines. LAN Airline werd in 1929 opgericht door de Chileense luchtmacht met als thuisbasis Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport in Santiago en was tot de privatisering in 1989 de nationale luchtvaartmaatschappij van Chili.

TAM Airlines werd in 1961 opgericht in Brazilië. De luchtvaartmaatschappij kreeg in 1976 het zuidoosten en centrale westen toegewezen als operatiegebied. In 1986 werd TAM Airlines geprivatiseerd en in 1990 werd het de maatschappij toegestaan om passagiers door heel Brazilië te vervoeren.

Tegenwoordig vliegt LATAM vanuit Latijns-Amerika naar bestemmingen over de hele wereld zoals de Verenigde Staten, Europa, Australië en Zuid-Afrika. De voornaamste internationale luchthavens van de maatschappij zijn Santiago, Lima en São Paulo. De vloot van LATAM bestaat uit meer dan 300 toestellen. Een aantal van de voornaamste modellen zijn: Boeing 777, Boeing 767, Boeing 787, Airbus A321, Airbus A320-200 en Airbus A319-100.

Vliegen met Latam Airlines Group

De luchtvaartmaatschappij heeft 3 verschillende klassen: Economy, Premium Economy en Premium Business. Het grootste verschil tussen deze drie klassen is de zitruimte, de faciliteiten en de hoeveelheid bagage die je mag meenemen. In Economy kun je de stoel verstellen zodat je op een relaxte manier achterover zit. In Premium Economy profiteer je van meer beenruimte en in Premium Business beschik je over een comfortabele stoel die je volledig horizontaal is af te stellen voor een goede nachtrust.

Deze luchtvaartmaatschappij heeft een goede naam op het gebied van faciliteiten aan boord. Veel toestellen zijn uitgerust met een individueel entertainmentsysteem waar je een keuze kunt maken uit een aanzienlijke selectie aan films, muziek en games. Heeft het toestel geen individueel scherm per stoel? Dan kun je je smartphone of tablet via de app aansluiten op het draadloze entertainmentsysteem. Zo geniet je tijdens je vlucht van het aanbod aan multimedia via je eigen apparaat.

Inchecken en bagage

Heb je de voorkeur voor een plaatsje bij het raam of zit je liever aan het gangpad? Bij LATAM kun je eenvoudig online inchecken en vooraf je plaats reserveren. Als je alleen met handbagage reist, kun je op het vliegveld meteen door de beveiligingspoortjes en je weg vervolgen naar de gate. Zo bespaar je veel tijd op de luchthaven.

Tijdens alle vluchten van LATAM kun je altijd één koffer van 23 kilo inchecken. Tijdens vluchten in de Economy-klasse van Zuid-Amerika naar Europa (behalve de directe route tussen Santiago en Madrid), de VS, Canada, Mexico, Afrika of Oceanië is het zelfs toegestaan om 2 koffers van 23 kilo mee te nemen. Als je met de Premium Economy of Premium Business vliegt, is het voor vrijwel alle routes toegestaan om 3 koffers mee te nemen van 23 kilo.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl