Vlieg met Aeromexico voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Informatie over Aeromexico

Aeromexico is de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico. Het is mogelijk dat je ook op Schiphol af en toe een van haar vliegtuigen ziet landen. Sinds 2016 is onze nationale luchthaven namelijk ook een van de bestemmingen. Op de staart van een vliegtuig van Aeromexico staat de naam en een roofvogel in blauw en grijs.

Zoals bij veel luchtvaartmaatschappijen het geval is, begon deze maatschappij met slechts één vliegtuig. In 1934 werd de eerste korte vlucht gemaakt van Mexico-Stad naar Acapulco. Het internationale vliegveld van Mexico-Stad is nog steeds de thuisbasis van de onderneming. Aeromexico vliegt met 72 moderne Boeings op 84 bestemmingen met als slogan: la linea que nos une.

Het hoofdkantoor van Aeromexico is gevestigd in Mexico-Stad. Het belang van de markt in de VS voor deze luchtvaartmaatschappij wordt ook benadrukt door het grote bijkantoor in Houston. In de vorige eeuw beperkte de maatschappij zich over het algemeen tot Noord- en Zuid-Amerika, maar vanaf 2010 werd besloten om over te gaan tot een wereldwijde presentie om de naam meer aanzien te geven. Vanaf die tijd wordt er ook gevlogen op onder meer Tokio, Shanghai en natuurlijk Amsterdam.

De Mexicaanse luchtvaartmaatschappij gaat met de tijd mee en onderzoekt voortdurend de mogelijkheden om aan boord de nieuwste technologieën toe te passen. Inmiddels beschikt het bedrijf over de Boeing Dreamliner en aan boord daarvan heeft de passagier met wifi-toegang tot breedbandinternet en Netflix.

Aanbiedingen van Aeromexico

Vlieg met Aeromexico en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Aeromexico? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Aeromexico >>

Vliegen met Aeromexico

Al bekend met het frequent-flyer programma van Aeromexico? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Aeromexico.
Meer voordelen van Aeromexico >>

Inchecken

Als je vliegt met Aeromexico kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Aeromexico >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Aeromexico? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Aeromexico >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice