Vlieg met Hainan Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Hainan Airlines

Hainan Airlines is de op drie na grootste luchtvaartmaatschappij van China. Het vliegbedrijf werd in 1993 opgericht onder de naam Hainan Province Airlines Company Limited. De eerste vlucht was van Haikou naar Beijing. De Chinese luchtvaartmaatschappij heeft een uitstekende naam in de sector.

Hainan Airlines is één van de negen maatschappijen ter wereld met een 5-sterrenbeoordeling van Skytrax, het bureau dat de kwaliteit van luchtvaartmaatschappijen en vliegvelden onderzoekt. Het Chinese luchtvervoersbedrijf kan schermen met meer dan vijf miljoen uren van veilige vluchten over een periode van bijna een kwarteeuw, een absoluut veiligheidsrecord.

De Chinese vliegmaatschappij heeft zijn belangrijkste hubs in Haikou Meilan International Airport en Beijing Capital International Airport. Daarnaast heeft het belangrijke bases in Xiꞌan, Taiyuan, Urumqi, Guangzhou en Dalian. Het vluchtennetwerk verspreidt zich over heel China, met daarnaast vliegroutes naar diverse plaatsen in Azië, Europa, Verenigde Staten, Oceanië en Afrika. In totaal worden bijna 500 binnenlandse en internationale vliegroutes uitgevoerd, naar bijna 100 bestemmingen. Wil je zo voordelig mogelijk vliegen met Hainan Airlines? Check dan de actuele deals op CheapTickets.nl en sla je slag!

Hainan Airlines heeft een uitgebreide, jonge en goed toegeruste vloot, die garant staat voor betrouwbaar, comfortabel en snel vervoer naar de bestemming van je dromen. In totaal heeft de luchtvaartmaatschappij 179 vliegtuigen in bedrijf.

Vliegen met Hainan Airlines

Het comfort is hoog in de Business en Economy Class. De ruime stoelen in de Business Class zijn voorzien van usb-poort en leeslampje en ze kunnen in ligstand worden gebracht om in het vliegtuig te slapen. Je geniet van verse maaltijden, gevarieerd in-flightentertainment en handige accessoires.

Ook in Economy Class heb je een comfortabele, wijde afstand tussen de stoelen, zorgvuldig bereide gerechten en entertainment aan boord als de nieuwste films, muziek en tijdschriften. Voor extra ontspanning zijn er dekens en kussens voorradig.

Het frequent flyer-programma van Hainan Airlines heet Fortune Wings Club. Het aantrekkelijke loyaliteitsprogramma wordt gedeeld met diverse andere luchtvaartmaatschappijen, inclusief de 12 maatschappijen waar deze Chinese luchttransporteur een codeshare-overeenkomst mee heeft. Leden kunnen zowel air miles verdienen op vluchten als op bestedingen met de Hainan-creditcard. Als je voldoende mijlen hebt verzameld, wordt je status als lid opgewaardeerd tot Silver of Gold Member. Je profiteert dan van extra services.

Bagage

Bij de bagage check-in op de luchthaven ontvang je een instapkaart, waarmee je door de veiligheidscontrole en naar de gate gaat. De check-in deadlines van alle luchthavens vind je op de website van Hainan Airlines. Je kunt ook gebruikmaken van de selfservice check-in op de luchthavenhubs en bij een van de kiosken je stoelkeuze bepalen en je boardingpass uitprinten.

De bagagelimieten verschillen per regio. Hainan Airlines vermeldt op de website de bagagevoorwaarden voor de vluchten naar Noord-Amerika, Europa, Afrika en West-Azië en China en de overige Aziatische landen.

Voor binnenlandse vluchten mag de handbagage niet zwaarder zijn dan 5 kg, voor internationale vluchten is dit maximaal 10 kg. De maximale afmetingen bedragen 20 x 40 x 55 cm. Businessclass reizigers mogen twee stuks handbagage meenemen, Economy Class reizigers één stuk.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice