Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Caribbean Airlines

BW

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Caribbean Airlines in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Caribbean Airlines
Inchecken
Bagage

Vlieg met Caribbean Airlines voordelig naar vele bestemmingen

Caribbean Airlines

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Caribbean Airlines

Zie jij jezelf al liggen onder de palmbomen op het strand van een van de vele eilanden in de Caraïben? Met Caribbean Airlines ben je er zo. Deze kleine vliegmaatschappij is de nationale luchtvaartmaatschappij van Trinidad en Tobago en is nog vrij jong: op 1 januari 2007 was de eerste vlucht. De eerste tijd had Caribbean Airlines wekelijks 128 vluchten te verwerken naar tien bestemmingen met slechts vijf Boeings 737-800.

Hoewel je juist in zo'n drukke begintijd kinderziektes zou verwachten zoals vertragingen en zoekgeraakte bagage, scoorde de vliegmaatschappij de eerste twee maanden juist bovengemiddeld met een on-time performance van 93,9% en met minder dan één zoekgeraakte koffer. De vriendelijke glimlach van de medewerkers en het swingende logo op de vliegtuigromp brengen je al vóór je reis in een tropische stemming.

Tegenwoordig heeft de vliegmaatschappij wekelijks 600 vluchten op 18 bestemmingen met een uitgebreide vloot van twaalf Boeing 737-800 en vijf ATR72-600 vliegtuigen. Naast het Caraïbisch gebied vliegt Caribbean Airlines ook op Noord- en Zuid-Amerika en op Londen. De slogan The Warmth Of The Islands is niet toevallig gekozen.

De vliegmaatschappij werd zeven achtereenvolgende jaren onderscheiden met de Leading Caribbean Airline Award. Nog steeds ligt het aantal vertragingen of zoekgeraakte koffers ver beneden het gemiddelde. Bovendien probeert het bedrijf de tijdens de vluchten uitgestoten CO2 te compenseren door te investeren in duurzame milieuprojecten. Ben je van plan om je vakantie in de Caraïben door te brengen? Boek dan snel je tickets!

Aanbiedingen van Caribbean Airlines

Vlieg met Caribbean Airlines en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Caribbean Airlines? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Caribbean Airlines >>

Vliegen met Caribbean Airlines

Al bekend met het frequent-flyer programma van Caribbean Airlines? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Caribbean Airlines.
Meer voordelen van Caribbean Airlines >>

Inchecken

Als je vliegt met Caribbean Airlines kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Caribbean Airlines >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Caribbean Airlines? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Caribbean Airlines >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl