Vlieg met Caribbean Airlines voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Caribbean Airlines

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Caribbean Airlines. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Caribbean Airlines aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Club Caribbean member.

Reisklassen

Caribbean Airlines verkoopt tickets in verschillende reisklassen, namelijk Economy Class en Business Class. Daarnaast wordt er nog onderscheid gemaakt tussen Economy flex, semi-flex en non-flex.

Service aan boord

Je tropische ervaring begint al aan boord met de catering. Het menu bevat zowel Caribische als westerse hapjes en drankjes. Als je Business Class vliegt, kun je ook kiezen uit diverse alcoholhoudende dranken uit Jamaica en Trinidad en Tobago, zoals Angostura en Appleton Rum. Als je specifieke maaltijdwensen hebt, dan kun je deze altijd vooraf aangeven, ongeacht of je Business of Economy Class vliegt. In de Business Class kun je heerlijk zitten in de Business Class Lounge, die je niet alleen comfort, maar ook privacy biedt.

Bulgaria Air

Vlieg je vaker met Caribbean Airlines? Dan loont het zich om je aan te melden als Club Caribbean member. Hiermee geniet je van vele voordelen, zoals korting in hotels in het Caraïbisch gebied, korting in de duty-free shop op Piarco Airport op Trinidad en je neemt automatisch deel aan het Caribbean Miles spaarprogramma, waarmee je punten spaart voor bijvoorbeeld een vlucht in de Business Class.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice