Vlieg met Aeroflot voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Informatie over Aeroflot

Op dit moment is Aeroflot de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland. Daarvoor, sinds de oprichting van de maatschappij in 1923, was het de luchtvaartmaatschappij van de Sovjet-Unie. En hoewel in het Sovjet-tijdperk deze maatschappij ook al internationaal vloog en in feite de grootste maatschappij ter wereld was, is het netwerk aan internationale bestemmingen pas echt toegenomen na de val van het communisme.

De maatschappij heeft veel geïnvesteerd in modernisering van zowel procedures als materieel. Wat vliegtuigen betreft werden de oudere Sovjet-modellen geleidelijk vervangen door westerse toestellen.

Voor de middellange afstand koos de maatschappij voor de Airbus A319 en de Airbus A320 en voor de lange en intercontinentale vluchten kregen Boeing en Airbus de bestellingen. Boeing leverde de modellen 777 en 737 en van Airbus vliegen er nu 22 A330-toestellen rond, met nog een bestelling voor 15 toestellen van het type A350, waar per toestel plaats is voor 900 passagiers. Deze nationale Russische luchtvaartmaatschappij kan de concurrentie met grote westerse maatschappijen inmiddels goed volhouden.

Aanbiedingen van Aeroflot

Vlieg met Aeroflot en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Aeroflot? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Aeroflot >>

Vliegen met Aeroflot

Al bekend met het frequent-flyer programma van Aeroflot? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Aeroflot.
Meer voordelen van Aeroflot >>

Inchecken

Als je vliegt met Aeroflot kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Aeroflot >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Aeroflot? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Aeroflot >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice