Vlieg met Aeroflot voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Aeroflot

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Aeroflot. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Aeroflot aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Aeroflot Bonus.

Reisklassen

Deze luchtvaartmaatschappij heeft in principe twee klassen in de meeste van zijn vliegtuigen. Naast Economy Class kun je kiezen voor het meer luxueuze en comfortabele Business Class.

Op internationale toestellen van het type Boeing 777 is er nog een derde klasse gedefinieerd. Deze draagt de naam New Comfort Class en je zou het kunnen zien als een extra luxueuze Economy Class. Wellicht wordt deze klasse ook ingevoerd bij de nieuwe Airbus-toestellen die nu nog in bestelling zijn.

Aeroflot Bonus

Het loyaliteitsprogramma van deze maatschappij staat bekend onder de naam Aeroflot Bonus. Je kunt naast het sparen van airmiles profiteren van een aantal extra's. Binnen dit programma bestaan een aantal niveaus en elk bovenliggend niveau geeft je extra privileges zoals extra bagagerechten, een comfortabele wachtruimte of een snellere afhandeling.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice