Vlieg met Korean Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Korean Air

Korean Air Lines Co. is de officiële naam van de maatschappij die vliegt onder de naam Korean Air. Het is de nationale maatschappij en de grootste luchtvaartmaatschappij van Zuid-Korea wat betreft vlootgrootte, aantal bestemmingen en het aantal internationale vluchten. Het hoofdkwartier is gevestigd in Seoel, de hoofdstad van Zuid-Korea.

De maatschappij werd in 1946 van staatswege opgericht en na enkele jaren actief te zijn geweest werd de maatschappij in 1969 volledig geprivatiseerd. De divisie die de internationale passagiersvluchten uitvoert en de dochtermaatschappij die de vrachtvluchten uitvoert, vliegen in totaal op 127 bestemmingen in 44 landen. De afdeling die de binnenlandse vluchten voor zijn rekening neemt, vliegt op 12 bestemmingen in Zuid-Korea. Korean Air staat in de top 20 van luchtvaartmaatschappijen wereldwijd als het gaat om aantallen passagiers en staat bovendien hoog in de lijsten van vrachtvervoerders.

Incheon International Airport is de internationale hub van de maatschappij. Ook beschikt Korean over een tweede hoofdkwartier op het terrein van Incheon International Airport. De meeste piloten, leden van het grondpersoneel en stewards vinden hun basis in Seoel. Naast de hoofdmaatschappij wordt ook gevlogen met dochteronderneming Jin Air.

De Koreaanse luchtvaartmaatschappij is een van de mede-oprichters van de SkyTeam Airline Alliance en werd in 2012 uitgeroepen tot beste Aziatische luchtvaartmaatschappij voor zakelijke reizigers. In 2013 heeft de maatschappij een belang van 44% genomen in Czech Airlines, daarnaast exploiteert ze een vijftal hotels waarvan er twee in de Verenigde Staten staan.

Aanbiedingen van Korean Air

Vlieg met Korean Air en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Korean Air? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Korean Air >>

Vliegen met Korean Air

Al bekend met het frequent-flyer programma van Korean Air? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Korean Air.
Meer voordelen van Korean Air >>

Inchecken

Als je vliegt met Korean Air kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Korean Air >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Korean Air? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Korean Air >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice