Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Korean Air

KE

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Korean Air in 't kort
Aanbiedingen
Vliegen met Korean Air
Inchecken
Bagage

Vlieg met Korean Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Bagageregels van Korean Air

Hoe zwaar mag je koffer zijn? En mag je eigenlijk wel een accessoire naast je handbagage meenemen? Logische vragen! Daarom helpen wij je vast een eindje op weg. Scheelt je straks een hoop inpakstress. Tip: kijk voor je vertrek ook even op de website van Korean Air zelf, bagageregels veranderen namelijk regelmatig.

Handbagage

Als handbagage mag je in de Economy Class maximaal één item meenemen met maximale afmetingen van 55 cm x 20 cm x 40 cm en een maximumgewicht van 12 kilo.

In de Prestige en First Class mag je maximaal twee items meenemen met een totaalgewicht van 18 kilo. Ook hier gelden de maximale afmetingen van de bagage die gelden in Economy.

Ruimbagage

De bagagerichtlijnen van Korean zijn nogal afwijkend. De vuistregel die je kunt hanteren is dat in de Economy Class een maximum van 23 kilo aan bagage mag worden meegenomen met maximale lineaire afmetingen (lengte + breedte + diepte) van 158 cm. Bereken zelf hoeveel bagage je kosteloos mee mag nemen met de Baggage Calculator op de website van Korean Air.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl