Vlieg met Korean Air voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Korean Air

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Korean Air. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Korean Air aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Skypass.

Reisklassen

Vliegen in alle klassen met Korean Air kenmerkt zich door een behoorlijk niveau van luxe en comfort. De maatschappij vervoert haar reizigers in drie klassen, waarvan de Economy Class de voordeligste is. Voor zakelijke reizigers heeft de maatschappij een speciale klasse die ze de Prestige Class noemt. Voor een echt luxueuze vliegervaring kun je boeken in de First Class.

In deze klasse biedt Korean Air ook de Kosmo Suites aan, die je garanderen van ongeëvenaarde privacy tijdens je vlucht. Ook als je met meerdere personen reist, behoort een Kosmo Suite tot de mogelijkheden. De catering aan boord is in alle klassen van een zeer hoog niveau.

Skypass

Frequent flyers kunnen bij de Koreaanse maatschappij sparen voor punten in het zogenaamde Skypass-programma. Leden kunnen hun punten inwisselen voor gratis reizen en gebruik maken van speciale lounges op vliegvelden.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice