Rechtstreeks naar meer dan 60 verschillende bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Royal Jordanian

Royal Jordanian is de nationale vliegmaatschappij van Jordanië en heeft zijn hoofdkantoor in de hoofdstad Amman, vlakbij de nationale luchthaven Queen Alia International Airport. De maatschappij begon in de jaren 60 onder de naam Alia, een verwijzing naar de oudste dochter van de toenmalige koning Hoessein. In eerste instantie vloog de maatschappij uitsluitend op bestemmingen in het Midden-Oosten, maar eind jaren 60 breidden ze uit naar Europa en in de daaropvolgende decennia werden ze ook een intercontinentale speler.

Met ongeveer 500 wekelijkse vluchten is Royal Jordanian een middelgrote speler in het Midden-Oosten. Op dit moment beschikt de maatschappij over 24 operationele vliegtuigen en vliegen ze naar 60 bestemmingen die vooral te vinden zijn in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Noord-Amerika. Deze maatschappij is een van de enige twee maatschappijen uit het Midden-Oosten met regelmatige vluchten naar Israël.

De maatschappij heeft veel aandacht voor een zo goed mogelijk verlopende operatie en punctuele vluchten, ook om de steeds grotere concurrentie van lowcost-maatschappijen als Air Jazeera, Flydubai en Air Arabia het hoofd te kunnen bieden. De luchtvloot bestaat uit vliegtuigen van het Braziliaanse Embraer, van Boeing en drie typen van Airbus.

Aan boord van Royal Jordanian hoeft niemand zich te vervelen. Elke passagier heeft de beschikking over Sky Cinema, een eigen flatscreen tv met interactieve games, nieuwsuitzendingen van CNN en bovendien audio en video on demand. Naast het vervoeren van passagiers houdt de maatschappij zich ook bezig met vrachtvervoer, onder de naam Royal Jordanian Cargo.

Aanbiedingen van Royal Jordanian

Vlieg met Royal Jordanian en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Royal Jordanian? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Royal Jordanian >>

Vliegen met Royal Jordanian

Al bekend met het frequent-flyer programma van Royal Jordanian? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Royal Jordanian.
Meer voordelen van Royal Jordanian >>

Inchecken

Als je vliegt met Royal Jordanian kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Royal Jordanian >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Royal Jordanian? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Royal Jordanian >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice