Je ticket naar...de wereld ontdekken

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vlieg met Royal Jordanian en ontdek deze hidden gems

Met de Black Friday aanbiedingen van Royal Jordanian vlieg je nu met kortingen tot wel 15% naar Amman en vele verschillende topbestemmingen! Boek nu je ticket en ervaar de magie van het midden-oosten.

Ontdek één van onze 10 topbestemmingen met maar liefst 15% korting!

Abu Dhabi

Als je denkt aan een plaats vol identiteit en charme, dan staat Abu Dhabi hoog in het vaandel. Ga terug in de tijd door de historische en culturele schatten in Abu Dhabi te bezoeken.

Caïro

Caïro, de stad van de piramides en farao's. Ontrafel jij het geheim hoe deze gigantische piramides tot stand zijn gekomen? Start jouw roadtrip door Egypte in deze geweldige stad!

Baghdad

Baghdad is de hoofdstad van Irak en de op twee na grootste stad van de Arabische wereld. Met een rijke geschiedenis is er super veel te ontdekken in deze stad!

Beiroet

Beiroet, de hoofdstad van Libanon. Met veel historische en bijzondere gebouwen van voor en na de oorlog is het zeker de moeite waard om deze stad te bezoeken.

Doha

Doha is de hoofdtad van Qatar, voor de voetballiefhebbers een interessante reisbestemming maar ook voor de cultuursnijver!

Dubai

In Dubai verveel je je nooit! Er is letterlijk altijd wat te doen, ga lekker shoppen in de Dubai Mall, ga op woestijnsafari, noem het maar op!

Erbil

Erbil heeft een rijke historie en je vindt in Erbil dan ook een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Een echte onontdekte gem in de wereld.

Jeddah

Jeddah ligt aan de Rode Zee, in het westen van Saoedi-Arabië. Jeddah kent een hele lange rijke geschiedenis, sight-seeing is dus zeker een aanrader.

Riyad

Riyad is de grootste stad en hoofdstad van Saoedi-Arabië. Er zijn veel historische gebouwen te vinden in het oude gedeelte maar ook veel moderne gebouwen.

Tel Aviv

De Israëlische stad Tel Aviv is westers georiënteerd maar ligt toch in het Midden-Oosten. De stad staat bekend om haar prachtige stranden met heerlijk weer!

Ontdek meer Jordanië

De kleine lettertjes:

  • Aanbiedingen zijn alleen geldig op tickets gekocht tussen 21 november 2022 en 19 december 2023.
  • Aanbiedingen zijn alleen voor reizen tussen 21 november 2022 en 31 maart 2023.
  • Tickets zijn afhankelijk van de beschikbaarheid.
*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice