Vlieg met Royal Jordanian voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Royal Jordanian

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Royal Jordanian. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Royal Jordanian aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via Royal Plus.

Reisklassen

Als je gaat vliegen met Royal Jordanian, dan heb je de keuze uit Economy Class en het meer luxueuze Crown Class. Passagiers in Crown Class hebben de beschikking over een aparte lounge die overigens ook toegankelijk is voor andere passagiers, mits ze online een Crown Lounge E-voucher hebben besteld. Aan de maaltijden van Crown Class-passagiers wordt extra zorg besteed en hun Sky Cinema-programma is voorzien van een uitgebreide bibliotheek aan games, films en tv-series. De zitplaatsen in Crown Class zijn zo geconstrueerd dat je ze gemakkelijk omvormt tot comfortabel bed.

Royal Plus

Deze maatschappij heeft ook een loyaliteitsprogramma dat de naam Royal Plus draagt. Met dit programma spaar je airmiles, niet alleen tijdens de vlucht, maar ook door aankopen te doen bij geselecteerde zakenpartners. Je airmiles kun je inwisselen voor gratis tickets of voor een upgrade naar Crown Class. Wil je meer weten over het loyaliteitsprogramma? Die informatie vind je hier

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice