Vlieg met Qantas Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Informatie over Qantas Airways

Qantas is de de oudste en grootste luchtvaartmaatschappij van Australië. Het bedrijf werd in 1920 opgericht en was daarmee nummer 3 in de wereld. Alleen KLM en Avianca kunnen op een nog langere historie bogen. De vliegtuigen met de rode staart en een gestileerde witte kangoeroe komen op bestemmingen over de hele wereld.

De vloot omvat 118 moderne toestellen en het aantal bestemmingen is 85. Als slogan heeft de maatschappij gekozen voor The spirit of Australia. Die bijzondere houding blijkt misschien wel uit het feit dat de maatschappij in 2014 startte met een non-stopvlucht van Sidney naar Dallas met een Airbus 380. Op dat moment was dit de langste vlucht met passagiers, met het grootste passagiersvliegtuig.

Ook Qantas kende de problemen die de luchtvaart teisterden in het begin van de 21ste eeuw. De onderneming was enkele malen dicht bij een fusie waarbij het als kleinere partner het risico liep te worden opgeslokt. Maar mede door de Australische trots werd dit voorkomen. Momenteel lijkt de luchtvaartmaatschappij weer in staat om op eigen benen te staan en goede cijfers te scoren.

De onderneming heeft een hoofdkantoor in Sydney: het Qantas Center. De belangrijkste vliegvelden waar je de vliegtuigen van deze maatschappij vindt, zijn Sydney, Brisbane en Melbourne. Ook Adelaide en Perth zijn voor Qantas belangrijke thuishavens. De onderneming had in 2015 in totaal 29.000 werknemers en een omzet van 15,8 miljard Australische dollars.

Aanbiedingen van Qantas Airways

Vlieg met Qantas Airways en profiteer van voordelige vliegtickets naar vele bestemmingen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Qantas Airways? Wij hebben de beste deals van dit moment voor je op een rij gezet!
Bekijk alle aanbiedingen van Qantas Airways >>

Vliegen met Qantas Airways

Al bekend met het frequent-flyer programma van Qantas Airways? Met dit gratis puntenspaarsysteem spaar je voor, tijdens en na je vliegreis voor korting en goodies. Kies jij voor een beetje meer comfort? Bekijk de verschillende reisklassen van Qantas Airways.
Meer voordelen van Qantas Airways >>

Inchecken

Als je vliegt met Qantas Airways kun je snel en gemakkelijk inchecken. Lees hier meer over de verschillende incheckopties.
Alles over inchecken bij Qantas Airways >>

Bagage

Hoeveel bagage mag je meenemen bij Qantas Airways? Wat zijn de bagageregels voor verschillende reisklassen? Op deze vragen geven wij antwoord.
Alles over de bagageregels van Qantas Airways >>

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice