Vlieg met Qantas Airways voordelig naar vele bestemmingen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegen met Qantas Airways

Altijd handig te weten wat nu precies jouw voordelen zijn wanneer je vliegt met Qantas Airways. Wij zetten voor je op een rij welke reisklassen Qantas Airways aanbiedt en hoe je gebruik kunt maken van nog meer voordeel via The Qantas Club.

Reisklassen

Bij Qantas zijn er verschillende reisklassen. Op de internationale vluchten kun je kiezen voor First, Business, Premium Economy en Economy. Op de andere vluchten is er alleen de keuze uit Economy of Business. Wanneer de basisdienstverlening voor jou voldoende is, dan is Economy een prima optie. Hierbij kun je onder andere zelf je stoel uitkiezen bij het inchecken zonder dat daar extra kosten bij komen kijken. Bij Business kun je gebruikmaken van allerlei opties, zoals een transferservice en de business lounge. Daarnaast krijg je een maaltijd opgediend.

The Qantas Club

De luchtvaartmaatschappij beschikt over een eigen frequent flyer programma, The Qantas Club. Je kunt op vele manieren punten sparen, zoals bij het maken van een vlucht, bij het boeken van een hotel of een huurauto, door inkopen te doen bij bepaalde winkels of door gebruik te maken van de speciale creditcard.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice