Vanaf Eindhoven naar
Lissabon
Meerdere bestemmingen
Heen
Terug
1 Volwassenen, Economy

Vlieg vanaf Eindhoven naar Lissabon

Eindhoven - Lissabon

Woon je in de buurt van Eindhoven? Dan is Eindhoven Airport de perfecte luchthaven om naar Lissabon te vertrekken. Vanaf Eindhoven vlieg je naar meer dan 75 bestemmingen.

Vliegtickets Eindhoven - Lissabon (EIN-LIS)

Je vliegt vanaf Eindhoven naar Lissabon. Slim! Vanaf Eindhoven Airport vlieg je vaak net even iets voordeliger dan vanaf Schiphol. Bovendien hoef je op Eindhoven niet zover van tevoren in te checken in vergelijking met andere vertrekluchthavens en kan het in de vakantieperiodes een stuk rustiger zijn. Daarnaast kun je je auto voordelig op het parkeerterrein van Eindhoven Airport parkeren. Nog meer tijd besparen? Check dan vast in via internet. Scheelt je weer een hoop stress op de luchthaven zelf.

Luchthaven Lissabon

Lissabon kent één luchthaven: Lisboa Airport. Deze is opgericht in 1942 en is de belangrijkste internationale luchthaven van Portugal. Het is één van de weinige Europese luchthavens die helemaal omgeven is door een stad, in dit geval dus Lissabon. Verder is Lisbon Portela Airport een populaire Europese hub, oftewel een luchthaven waar je overstapt op andere vluchten.

Airlines

Vanaf Eindhoven kun je onder andere vliegen met Wizz Air, Transavia, Ryanair, Easyjet, TUI en Vueling. Deze airlines vliegen vanaf Eindhoven naar zowel zonbestemmingen als fijne steden voor een citytrip. Lissabon is dus goed bereikbaar vanaf Eindhoven.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Eindhoven vertrekken er elke dag vluchten naar Lissabon. Het tijdsverschil met Portugal is slechts 1 uur. Wil je dus geen minuut van Lissabon missen? Vlieg dan ’s ochtends, zodat je na een Portugees ontbijtje meteen de stad in kunt duiken. Liever een vakantiedag minder opnemen of andere verplichtingen? Kies dan voor een avondvlucht. Kun je je daarna meteen in het bruisende nachtleven storten!

Naar Lissabon

vanaf

  1. Amsterdam
  2. Brussel
  3. Düsseldorf
  4. Eindhoven
  5. Rotterdam
Meer dan 30.000 verhuurlocaties

Maak je reis compleet

Auto huren?

Laagste prijsgarantie

Maak je reis compleet

Hotel boeken?

Als je die ene deal niet wilt missen

Vliegtickets LissabonAndere vluchten