Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Varanasi

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Varanasi

Varanasi

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Varanasi

Varanasi ligt in het noordwesten van India en wordt gezien als de culturele hoofdstad van het land. Er zijn dan ook vele interessante bezienswaardigheden en attracties die u als bezoeker niet mag missen.

Tempels

Varanasi is een belangrijk bedevaartsoord en er zijn dan ongeveer tweeduizend tempels in de stad te vinden! Eén van de belangrijkste tempels is de Kashi Vishwanath tempel, gewijd aan de Hindoeïstische God Shiva. De tempel heeft een hoge gouden toren en wordt daarom ook wel de Gouden Tempel genoemd.

Ghats

De zogenoemde ‘Ghats’ (trappen) aan de oevers van de rivier de Ganges, worden als de heiligste plaatsen in Varanasi beschouwd. Hier wordt as van de doden uitgestrooid en mensen komen er om zich te wassen en te mediteren.

Meer van de cultuur en geschiedenis vindt u in de musea. Vlakbij Varanasi ligt het Archeologisch Museum Sarnath, waar u vele Boeddhistische beelden en andere Indiase kunstschatten kunt bewonderen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperaturen liggen tussen de 25°C en in de winter 27°C. In de maanden mei en juni kan de temperatuur tot boven de 40 °C stijgen.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in Nederland, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de Rupee. (1 Rupee = 0,01828 euro.)
  • Taal: in India worden meer dan achttien talen gesproken. De twee belangrijkste zijn: Hindi en Engels. Madras ligt in de provincie Tamil Nadu, waar Tamil wordt gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Varanasi

Zo voordelig mogelijk naar Varanasi vliegen? Kijk op CheapTickets.nl en regel direct het goedkoopste vliegticket online! Profiteer ook van de laagste tarieven voor hotelovernachtingen, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties. Op CheapTickets.nl staan dagelijks ook vele aanbiedingen waar u altijd direct gebruik van kunt maken!

Naar Varanasi vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl