Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Mangalore

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Mangalore

Mangalore

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Mangalore

Mangalore ligt aan de westkust van India. De stad is met zo’n 400.000 inwoners de hoofdstad van het district Dakshina Kannada. Naast een belangrijke haven heeft Mangalore ook een internationale luchthaven, die vlakbij de stad ligt.

Zon, zee en strand

Mangalore is met een warme temperatuur (tussen de 27°C en 34°C) het hele jaar door een leuke badplaats. Op de stranden kunt u lekker genieten van de zon en een duik nemen in de Arabische Zee. Een andere plaats om te genieten van het verkoelende water is het Manasa Amusement and Water Park.

Mangalore heeft ook een rijk cultureel erfgoed met oude tempels, kerken en interessante musea. Ook worden er het hele jaar door veel culturele en religieuze feesten gehouden met veel muziek, zang en dans.

Natuur & wildlife

Mangalore is bovendien gezegend met een mooie natuur. In en rond de stad zijn prachtige parken en tuinen te vinden. Even ontsnappen aan de drukte van de stad? Het Kadri Park is met zijn prachtige bloemen en planten als een oase van rust. In het
Pilikula Biological Park kunt u wilde dieren spotten en rijden op olifanten!

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 27°C en 34°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in Nederland, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee (INR).
  • Taal: van de 23 officiële talen zijn het Hindi en het Engels het belangrijkst.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Mangalore

Wilt u ook eens naar Mangalore vliegen? Grijp dan nu uw kans door voordelig te boeken op CheapTickets.nl. Hier vindt u de beste vluchten naar populaire steden in een handig overzicht. Op die manier kunt u razendsnel het goedkoopste vliegticket selecteren!

CheapTickets.nl vergelijkt al jaren de beste tarieven voor vliegtickets en compleet verzorgde vakanties. En ook voor hotelovernachtingen en huurauto’s zijn op de website de leukste deals te vinden!

Naar Mangalore vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl