Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Hyderabad

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Hyderabad

Hyderabad

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Hyderabad

Hyderabad is een grote stad in India met ongeveer 3,5 miljoen inwoners en is de hoofdstad van de zuidelijk gelegen deelstaat Andhra Pradesh.

Museum

Hyderabad is erg populair om de vele attracties in de stad. In het centrum ligt het BM Birla Science Centre and Archaeological Museum. In dit gebouwencomplex vind je, naast een tentoonstelling over de wetenschap, een collectie archeologische vondsten en fossielen. Eén van de hoogtepunten is het fossiel van een 160 miljoen jaar oude dinosaurus!

Bouwwerken

In Hyderabad zijn genoeg mooie, historische gebouwen te vinden. Het Falaknuma Palace werd gebouwd in de 19e-eeuw door een Italiaanse architect. Het paleis heeft schitterende fresco’s en een unieke collectie Jade. Breng ook een bezoekje aan de indrukwekkende Charminar, die zowel aan de binnenkant als de buitenkant erg sierlijk is.

Hyderabad heeft nog talloze andere bezienswaardigheden, zoals het Salar Jung Museum met een collectie van meer dan 40.000 stukken. Beroemd is ook het Golconda Fort, één van de meest beroemde forten in India.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 29°C en 33°C. In de maanden maart tot en met juni kan de temperatuur oplopen tot 40°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het 3,5 uur later dan in Nederland, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: in India worden meer dan achttien talen gesproken. De twee belangrijkste talen zijn het Hindi en het Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Hyderabad

CheapTickets.nl is één van de grootste online reisaanbieders met de laagst mogelijke tarieven. Ook goedkoop naar Hyderabad vliegen? Kijk op de site voor de voordeligste vliegtickets en meest recente aanbiedingen en boek jouw vlucht direct online! Het boeken van een online vliegticket is snel en eenvoudig. Voor hulp bij het boeken kun je altijd contact opnemen met CheapTickets.nl.

Naar Hyderabad vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl