Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Jaipur

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Jaipur

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Jaipur

Jaipur is de hoofdstad van Rajasthan, een deelstaat in het noordwesten van India. De stad kent een warm klimaat met gemiddelde temperaturen tussen de 23°C en in juli 34°C.

Pink City

Eén van de populairste attracties in Jaipur is de oude stad die in 1728 werd opgericht. Vanwege de vele roze gekleurde huizen wordt het ook wel de Pink City genoemd. In dit gedeelte zijn verschillende interessante trekpleisters zoals het Hawa Mahal, één van de meest opvallende gebouwen in de stad.

Een andere bekende toeristische attractie is het City Palace, een paleizencomplex met prachtige tuinen en binnenplaatsen. Binnenin het museum zijn allerlei kunstobjecten en historische voorwerpen te bewonderen zoals wapens en traditionele kostuum. Ook komt u er veel te weten over de voormalige heerser Maharaja Sawai Jai Singh.

Natuur

Vanuit Jaipur kunt u een leuk uitstapje maken naar het Sambahr Lake, het grootste zoutmeer van India. Er leven hier voornamelijk vele vogelsoorten waaronder flamingo’s, ooievaars en pelikanen. Of breng een bezoek aan het Sariska Tiger Reserve, een groot natuurreservaat met historische bezienswaardigheden en vele katachtigen zoals tijgers, luipaarden en moeraskatten.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in januari is 23°C en in juli 34°C. In de maanden mei en juni kan de temperatuur gemakkelijk tot (ver) boven de 40°C stijgen.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in Nederland, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: in India worden meer dan achttien talen gesproken. De twee belangrijke zijn het Hindi en het Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Jaipur

Kijk voor de beste vliegtarieven op CheapTickets.nl en boek de voordeligste vluchten naar Jaipur direct online. Ook de beste deals voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties zijn direct online te regelen. Wilt u ook zo goedkoop mogelijk naar uw favoriete vakantiebestemming vliegen? Kijk dan snel op de website voor de laagste tarieven en meest recente aanbiedingen.

Naar Jaipur vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl