Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Delhi

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Overzicht Delhi
Amsterdam-Delhi

Je ticket naar zonsopkomst bij de Taj Mahal

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Delhi

Delhi ligt in het noorden van India en wordt eigenlijk in één adem genoemd met New Delhi, de hoofdstad van India. Samen met een aantal kleinere steden vormen ze één stedelijk gebied. Delhi werd eeuwen geleden opgericht, New Delhi werd in 1931 pas officieel als hoofdstad in gebruik genomen. Delhi is het politieke, economische en culturele centrum van India.

Levendig

In de binnenstad van Delhi krijg je te maken met het dagelijkse Indiase leven. Op straat zie je veel mensen, verkeer, riksja’s, paarden en koeien. Naast deze drukte en chaos heeft Delhi een interessante cultuur en een afwisselende architectuur. Je vindt er moskeeën, tempels en vele andere mooie gebouwen.

De Jama Mashid is de grootste moskee van India. Qutab Minar is een ander indrukwekkend gebouw. Het is een stenen toren van ruim zeventig meter hoog, een goed voorbeeld van de Islamitische cultuur. Verder kent Delhi ook talloze interessante musea.

Voor de backpackers

Delhi is een giga chaotische stad en lekker goedkoop. Ideaal voor de backpackers onder ons. Beleef de ware Indiase cultuur in deze stad en let op het voedsel wat je eet. Die 'Delhi Belly' gaat jou niet overkomen! Delhi ligt erg noordelijk, dus trek de Himalayas in. De ligging van de stad is dus ideaal, want je kunt daarna naar het zuiden reizen. Het echt India ervaren? Doe dit dan per trein. Je zit in een coupé met locals en kippen op stok (echte kippen...).

New Delhi

New Delhi is eigenlijk een hele andere stad. Deze stad is modern en oogt zakelijker. Bovendien is de stad ook aanzienlijk minder luidruchtig en druk. Je vindt er wolkenkrabbers, winkelstraten en gebouwen van Engelse architectuur.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: De gemiddelde temperatuur in de zomer is 27°C en in de winter gemiddeld 5°C.
  • Tijdsverschil: Het is er 4,5 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: Rupee, (1 rupee = 0,01828 euro).
  • Taal: Hindi, Engels
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Delhi

Via CheapTickets.nl kun je snel en voordelig de beste vluchten naar Delhi en andere vakantiebestemmingen reserveren. Surf naar de site, boek in slechts enkele stappen jouw ticket en vlieg naar jouw favoriete vakantiebestemming! De tickets zijn dag en nacht te boeken, want CheapTickets.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week online. De informatie wordt altijd bijgewerkt, zodat je op ieder moment kunt profiteren van onze supervoordeligste aanbiedingen!

Naar Delhi vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl