Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Bangalore

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Bangalore

Bangalore

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Bangalore

Bangalore ligt in de staat Karnataka, in het zuiden van India. Met ruim 6,8 miljoen inwoners is het een grote en drukke stad, die zich snel aan het ontwikkelen is op het gebied van informatietechnologie. Het heeft om die reden de bijnaam ‘Silicon Valley’ gekregen.

Interessante bezienswaardigheden

Bangalore heeft een lange geschiedenis en een rijke cultuur, waardoor er veel interessante bezienswaardigheden zijn. Het Government Museum is gebouwd in 1886 en is één van de oudste musea in India. Je vindt hier een uitgebreide collectie met onder andere oude munten, kunst en prehistorische artefacten. Maar Bangalore heeft hiernaast nog veel meer. Van monumenten, aquaria en planetaria tot paleizen, tempels en andere historische bouwwerken. Je zult zich in deze stad niet snel vervelen!

Mooie parken

Bangalore heeft een aantal grote parken. De Lalbagh Botanische tuinen werden aangelegd in 1760. Naast een groot aantal rozen en geneeskrachtige planten en kruiden, staat hier het enorme Crystal Palace. Een ander groot park is Cubbon Park. Hierin bevinden zich onder andere de centrale bibliotheek, een aquarium, theater en museum. Een wandeling door één van de parken in Bangalore is beslist de moeite waard!

In Bangalore worden films erg belangrijk gevonden. Er zijn door de hele stad dan ook een groot aantal bioscopen, waar films in zowel het Hindi als Engels gedraaid worden.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 26°C en 33°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het 3,5 uur later dan in Nederland, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: in India zijn maar liefst vijftien officiële talen, waaronder Engels, Hindi en Tamil.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Bangalore

Vergelijk de goedkoopste vluchten naar Bangalore op CheapTickets.nl. Hier vind je niet alleen een compleet overzicht van de meest voordelige vluchten, maar ook de beste deals voor het reserveren van een huurauto of hotelovernachting.

Vliegen via CheapTickets.nl is niet alleen goedkoop, maar ook snel en eenvoudig, omdat je direct jouw vliegticket online kunt boeken.

Naar Bangalore vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl