Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Srinagar

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Srinagar

Srinagar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Srinagar

Srinagar ligt in het noorden van India, in de staat Jammu en Kasjmir. De stad wordt vanwege de prachtige meren en parken ook wel de ‘Parel van de Kasjmir vallei’ genoemd.

Attracties en activiteiten

Onder de bezienswaardigheden in de stad vallen verschillende oude tempels en moskeeën. Vanuit Srinagar bent u in ongeveer een uur rijden in Gulmarg, een skicentrum met toeristische voorzieningen, waaronder veel hotels. De meeste sneeuw valt in de maanden december tot april.

Natuur

In het centrum en de omgeving van Srinagar vindt u prachtige natuur met spectaculaire rivieren en meren. Bekend vanwege de vele woonboten zijn het Dal Meer en het Nagin Meer. Op ongeveer een half uur rijden van de stad ligt het grootste zoetwatermeer van India: het Wular Meer.

Srinagar staat ook bekend om de mooie tuinen, waaronder de Gardens of Shalimar. Hier kunt u heerlijk wandelen tussen de vele kleurrijke bloemen en prachtige fonteinen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli ligt tussen de 18°C en 31°C en in januari tussen de -2°C en 5°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in Nederland, in winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: van de achttien officiële talen zijn het Engels en het Hindi het belangrijkst.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Srinagar

Wilt u naar een plaats vliegen met één van de mooiste stukjes natuur van India? De beste vluchten naar Srinagar zijn direct online te reserveren op CheapTickets.nl. Op de website maakt u direct gebruik van de laatste aanbiedingen omdat de website altijd up-to-date is.

Door de laagste tarieven met elkaar te vergelijken op de website worden ook altijd de meest voordelige deals gegeven voor hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vliegvakanties.

Naar Srinagar vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl