Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Pune

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Pune

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Pune

Pune ligt in de staat Maharashtra, in het westen van India. Al is de stad met ruim vijf miljoen inwoners niet de grootste stad van de staat (dat is Bombay met bijna twaalf miljoen inwoners!), het is wel de culturele hoofdstad van de staat.

Cultuur

Een leuke manier om kennis te maken met de interessante cultuur en geschiedenis van Pune is een bezoek aan één van de musea. Een grote verscheidenheid aan kunstobjecten is te vinden in het Raj Dinakar Kelkar Museum. Nog een aanrader is het Tribal Museum. Hier is veel te zien van de cultuur van verschillende gemeenschappen in de staat.

Andere leuke culturele bezienswaardigheden in Pune zijn het Aga Khan Paleis en de Parvati Tempel. Eén van de meest internationale attracties is het Osho Meditation Centre. Dit meditatiecentrum wordt ieder jaar door duizenden belangstellenden bezocht.

Voor het hele gezin

Pune heeft ook een aantal attracties die leuk zijn voor de hele familie. In het Katraj Slangenpark bijvoorbeeld is een grote verzameling van ongeveer honderdzestig verschillende soorten slangen te zien. Ook leven er andere indrukwekkende reptielen, zoals krokodillen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar tussen de 29°C en 32°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in Nederland, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Indiase Rupee (INR).
  • Taal: India kent 23 officiële talen, waaronder het Sanskriet, het Engels en het Hindi. Pune ligt in de staat Maharashtra, waar het Marathi de officiële taal is.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Pune

Wilt u ook eens voor een aantrekkelijk tarief naar Pune vliegen? Op CheapTickets.nl vindt u een groot aanbod van de meest voordelige vluchten naar steden over de hele wereld. In slechts enkele stappen heeft u het goedkoopste vliegticket online geboekt.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een voordelig vliegticket? Of bent u misschien op zoek naar een goedkope huurauto, hotel of compleet verzorgde vakantie? Op de website kunt u in één overzicht de laagste tarieven en de beste deals vinden.

Naar Pune vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl