Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Goa

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Goa

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Goa

Goa is een klein staatje aan de westkust van India en erg populair bij toeristen. Er zijn mooie stranden en een aantal toeristische attracties, zoals tempels, kerken en forten.

Stranden

Met uitzondering van de maanden juni tot en met september is het droog en zonnig in Goa. Bovendien ligt de gemiddelde temperatuur het gehele jaar tussen de 29°C en 33°C. De stranden van Goa worden dan ook als één van de meest aantrekkelijke stranden van India gezien. Bij het strand liggen vele restaurants en winkels en je kunt er prima zonnebaden en watersporten.

Cultuur

Vele interessante bezienswaardigheden zijn te vinden in Old Goa. Wereldberoemd is de basiliek van Bom Jesus met de graftombe van de heilige Francis Xavier. Een andere belangrijke trekpleister is de kerk St. Francis van Assisi met muurschilderingen over het leven van deze heilige.

Het Bhagwan Mahavir Wildlife Sanctuary is ook een bezoek waard. In dit enorme natuurreservaat is een groot aantal wilde, exotische dieren te zien zoals olifanten, luipaarden en apen. Bovendien liggen hier spectaculaire watervallen en een 13e-eeuwse tempel.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur ligt het gehele jaar tussen de 29°C en 33°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in Nederland, in de winter is dat 4,5 uur.
  • Munteenheid: de Rupee. (1 Rupee = 0,01828 euro.)
  • Taal: in India worden meer dan achttien talen gesproken. De twee belangrijkste zijn: Hindi en Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Goa

De beste tarieven voor vluchten naar Goa en andere vakantiebestemmingen zijn te vinden op CheapTickets.nl. Hier kun je profiteren van het meest voordelige aanbod vliegtickets, hotels, huurauto’s en compleet verzorgde vakanties.

In slechts enkele eenvoudige stappen heb je het goedkoopste vliegticket gevonden waarmee je zo voordelig mogelijk naar jouw favoriete bestemming kunt vliegen. Je kunt jouw vlucht direct online boeken, waardoor je bovendien gebruik maakt van de meest recente aanbiedingen.

Naar Goa vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl