Je ticket naar een kleurrijke wereld

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Azië

Kleurrijke tempels, streetfood markets in overvloed, groene jungles en paradijselijke stranden: welkom in Azië! Van eilandhoppen in Indonesië, tempels bewonderen in Vietnam of leren surfen in Sri Lanka.. Je beleeft hier de vakantie van je dromen!

Stap uit je comfort zone en ga op avontuur in het magische Azië 🌴🌏

Populaire bestemmingen in Azië
Meer bestemmingen in Azië
Evenementen in Azië
Blogs over Azië

Populaire bestemmingen Azië

Meer bestemmingen in Azië

Topevenementen in Azië

In Azië kun je het hele jaar door terecht voor de meest bijzondere evenementen. Denk aan eigentijdse muziekfestivals of traditionele vieringen met Aziatische muziek en dans.

 • Chinees nieuwjaar in China
  Het Chinees nieuwjaar wordt altijd gehouden op de eerste nieuwe maan na 21 december. Aangezien het vuurwerk in China is uitgevonden, kun je in het hele land een flitsende vuurwerkshow verwachten. Daarnaast wordt het Chinees nieuwjaar gevierd met traditionele draken- en leeuwendansen.

 • Holi Festival in India
  Tijdens het Holi Festival wordt in India gevierd dat het kwade is overwonnen door het goede. Het festival wordt ook wel het Festival van Liefde genoemd. Het vindt plaats in de lente en wordt gevierd met veel dans, zang, het strooien van gekleurd poeder en typisch Indiase lekkernijen.

 • Java Jazz Festival in Indonesië
  Niet alle festivals in Azië staan in het teken van oude tradities. Je kunt tijdens je verblijf in Indonesië ook genieten van eigentijdse muziekfestivals met internationale artiesten. Het Java Jazz Festival wordt jaarlijks georganiseerd in Jakarta en vindt plaats in het begin van de maand maart.

 • Full Moon Party in Thailand
  Thailand staat tegenwoordig bekend als een geweldig vakantieland waar je voordelig kunt reizen, relaxen en uitgaan. Op het eiland Koh Phangan wordt elke maand de Full Moon Party gehouden tijdens volle maan. Dit maandelijkse feest is ongekend onder jonge reizigers en staat garant voor een onvergetelijke avond.

Blogs over Azië

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice