China: het land van de keizers en tradities

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets China

China, het land met de grootste populatie ter wereld, namelijk meer dan 1,3 miljard mensen, is een ge-wel-dig land! De rijke geschiedenis heeft veel bijzondere bezienswaardigheden achtergelaten, zoals de welbekende Chinese Muur, het Terracottaleger, vele tempels en paleizen en nog véél meer!

Het land is enorm afwisselend, van de grootste metropolen kan je naar afgelegen bergketens en stille dorpjes. Een echt land voor avonturiers en ontdekkers! Ook de Chinese keuken gaat van het ene uiterste naar het andere. De mooiste restaurants serveren geweldig eten, maar ook op straat komen de lekkerste geuren je tegemoet. Voor een habbekrats heb je dan een fantastische maaltijd. In China blijf je ontdekken, zelfs als je alleen je neus volgt!

Populairste bestemmingen China

Auto huren in China?

China is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute door de omgeving van Beijing voor je uit.

Meer vliegtickets naar China

Toch naar een andere bestemming in China? Check ze allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar China

Zoek je goedkope vliegtickets naar China? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar China.

Goedkope vliegtickets boeken naar China

Op stedentrip? Zonvakantie? Of juist voor je werk naar China? Op CheapTickets.nl regel je jouw vliegtickets gemakkelijk en snel: op desktop, tablet én mobiel. Wij geven jou een overzicht met alle ticketdeals, zodat je snel de goedkoopste vluchten naar China vindt.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.