*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Ontdek cultureel en culinair Taiwan

Taiwan is een bijzonder eiland langs de kust van China. Mooie natuur en een lange kustlijn maken Taiwan een bijzonder land. Het Sun Moon Lake is een must-see, maar ook Taroko National Park mag je niet missen.

De hoofdstad Taipei is een unieke mix van modern en traditioneel. Wandel over gezellige markten en bezoek de Chinese tempels.

Een rondreis in Taiwan is een heel goed idee. Het land is ongeveer net zo groot als Nederland! In een week of twee kun je dus heel veel bekijken. Sla vooral de levendige markten in de verschillende steden niet over.

Geniet van de heerlijke Taiwanese keuken

Hoe reis je naar Taiwan?

China Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam naar Taipei (3 keer per week in samenwerking met KLM). China Airlines vliegt met de state-of-the-art Airbus 350.

Geef uw reis meer ruimte en vlieg Economy class met 81 cm beenruimte, met inbegrepen:
30 kg baggage, alcoholische drankjes en stoelreservering*

En maak ook kennis met de Premium Economy Class, een klasse apart (1 meter beenruimte, priority check-in, 35 kg bagage)

*m.u.v. van bepaalde boekingsklassen

TIP!

Heb je alleen een stopover in Taipei en duurt deze stopover tussen 7 en 24 uur? Dan kan je gratis met het Taiwanese verkeersbureau de stad ontdekken! Check hier om je aan te melden en te zien wat je gaat doen tijdens de tour.

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice