Japan: metropolen, oude tradities en de beste sushi!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Japan

Japan is een land zoals je het nergens anders vindt. Heel erg traditioneel, maar tegelijkertijd ook heel erg modern. Ontdek de vreemde, interessante cultuur en de prachtige natuur die het land te bieden heeft door een rondreis te maken. In het zuiden liggen prachtige, tropische eilanden terwijl je in het noorden hoge bergen vindt waar het in de winter gewoon sneeuwt en waar je kunt wintersporten.

Je bent nooit klaar met ontdekken in Japan. En dan hebben we het nog nieteens over de beroemde Japanse keuken gehad! Natuurlijk is sushi hier een groot onderdeel van, maar onder andere de rijst, noodles en sashimi moet je ook zeker een keer proberen. Hup, naar Japan!

Populairste bestemmingen Japan

Auto huren in Japan?

Japan is het land bij uitstek voor een roadtrip. Boek daarom ook je huurauto op CheapTickets.nl! Voor het gemak stippelden we meteen een voorbeeldroute voor je uit.

Meer vliegtickets naar Japan

Toch naar een andere bestemming in Japan? Check ze allemaal!

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Japan

Zoek je goedkope vliegtickets naar Japan? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Japan.

Goedkope vliegtickets boeken naar Japan

Op stedentrip? Zonvakantie? Of juist voor je werk naar Japan? Op CheapTickets.nl regel je jouw vliegtickets gemakkelijk en snel: op desktop, tablet én mobiel. Wij geven jou een overzicht met alle ticketdeals, zodat je snel de goedkoopste vluchten naar Japan vindt.

CheapTickets.nl: ook voor hotel en huurauto

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.