Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

Japan

Tokushima

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Tokushima

Tokushima

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Tokushima

Eilandhoofdstad Tokushima ligt aan de noordoostkust van Shikoku eiland. Deze stad is niet alleen de hoofdstad van de gelijknamige Japanse prefectuur, maar ook de belangrijkste stad in de regio.

Cultuur

Tokushima kent een levendig cultureel leven met muziek, zang en dans. Een grote trekpleister is het beroemde dansfestival Awa Odori. Dit unieke festival, dat in augustus wordt gehouden, behoort tot één van de grootste in zijn soort. Tijdens dit vierdaagse evenement worden er allerlei dansen in traditionele kostuums opgevoerd.

Attracties en activiteiten

Ook de natuurlijke attracties trekken veel toeristen naar Tokushima. De stad ligt niet alleen bij een rivier maar ook bij zee, waardoor er veel mogelijk is op het gebied van watersport. De stranden zijn erg populair om te zonnen, zwemmen en surfen.

Tokushima heeft daarnaast nog vele andere attracties, zoals het Archeologisch Museum. Hier kom je door middel van een mooie collectie artefacten meer te weten over de geschiedenis van de stad. Leuke gezinsattracties zijn de dierentuin van Tokushima en de Botanische Tuinen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 26,1°C en in januari ongeveer 5,4°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het in Tokushima zeven uur later dan in Nederland, in de winter acht uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yen.
  • Taal: de officiële taal is het Japans.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of je huisarts.

Vliegticket Tokushima

Op CheapTickets.nl kun je heel eenvoudig een goedkoop vliegticket naar Tokushima online regelen. Vergelijk de laagste tarieven en boek het goedkoopste vliegticket in slechts enkele stappen online. Op CheapTickets.nl vind je ook altijd de meest recente aanbiedingen voor compleet verzorgde reizen, hotels en huurauto’s.

Vliegen naar andere steden kan ook, want op de website vind je de meest voordelige tarieven voor een groot aantal vluchten wereldwijd!

Naar Tokushima vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl