Vlieg voordelig naar Shanghai

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Shanghai

Shanghai is een moderne havenstad aan de Oost Chinese Zee. De kenmerken van de stad zijn hoge wolkenkrabbers, luxe hotels en de rivier Huangpu, die de stad in twee delen opsplitst. Diverse delen van de stad bevatten herinneringen aan het koloniale verleden. Het verleden en het heden gaan samen in Shanghai; er is zowel een uniek oud centrum als een modern gedeelte in Shanghai.

Bezienswaardigheden

Deze bezienswaardigheden in Shanghai zijn zeker een bezoekje waard:

Yu Yuan-tuinen
Deze klassieke tuin uit de 16e eeuw ligt in de Oude Stad. Naast imposante vijvers, rotsen, bloemen en planten vind je hier ook de grote Yuyuan Tourist Mart, waar je van alles kunt kopen.

Tempels
De bekendste tempel, de Jaden Boeddha Tempel, staat in het noordwesten van de stad. Hij dateert uit 1882 en is bekend vanwege de witte jaden boeddhabeelden uit Burma. In het zuidwesten van Shanghai staat de Longhua Tempel, die is gebouwd op fundamenten van andere heiligdommen.

Shanghai Museum
Dit museum bezit misschien wel de meest indrukwekkende Chinese schatten. Het Shanghai Museum bestaat uit elf permanente gallerijen en drie tijdelijke tentoonstellingen.

De Bund
De Bund, lokaal bekend als Waitan, is de bekendste boulevard van Shanghai. Vooral 's avonds, wanneer alles verlicht is, is dit een must-see wanneer je in Shanghai bent!

Praktische info

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomermaanden is ongeveer 28˚C en in de wintermaanden ongeveer 4˚C.
  • Tijdsverschil: het is er 6 uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de Yuan.
  • Taal: De officiële taal is Chinees en er wordt beperkt Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vertrekluchthavens

Vanuit Nederland vlieg je vanaf Amsterdam naar Shanghai. Maar... er zijn meerdere wegen die naar Shanghai leiden! Zo vertrek je ook voordelig vanaf Düsseldorf of zelfs Brussel.

Vliegticket Shanghai

Op zoek naar goedkope vliegtickets naar Shanghai? Op CheapTickets.nl vind je ze zeker! Boek vanaf je laptop, tablet of mobiel en vind altijd jouw beste deal met behulp van ons simpele zoekproces. Wist je dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Of dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Gebruik de filters en vind die ene goede ticketdeal meteen.

Tip!

Maak je reis compleet en boek meteen een hotel en/of huurauto bij je vliegtickets. Handig! En o ja, vergeet je niet een reis- en/of -annuleringsverzekering af te sluiten? Dat zou je in sommige gevallen wel eens veel geld kunnen schelen.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Shanghai

Zoek je goedkope vliegtickets naar Shanghai in China? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal naar Shanghai.