Aan het laden...
Een moment a.u.b.

China

Changsha

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Changsha

Changsha

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Changsha

Changsha ligt in het zuidoosten van China en is met ongeveer 2 miljoen inwoners de hoofdstad van de provincie Hunan. De stad is daarbij ook één van de belangrijkste economische en culturele steden in de regio. Voor bezoekers is er op cultureel en historisch gebied veel te doen. En ook familieattracties zoals een dierentuin, parken en tuinen zijn er genoeg!

Historie

Archeologische vondsten wijzen uit dat de geschiedenis van Changsha ongeveer drieduizend jaar teruggaat. De stad heeft hieraan nog een aantal bezienswaardigheden overgehouden zoals historische tempels. Eén die u zeker moet bezoeken is de boeddhistische Kaifu Si Tempel uit 907. Een andere must is de duizend jaar oude en gerenommeerde Yuelu Academy.

Musea

Houdt u van Musea, bezoek dan beslist het Hanan Provinciaal Museum. Het museum vertelt de geschiedenis van Changsha en de provincie aan de hand van ongeveer 110.000 kunstobjecten, relieken en andere archeologische vondsten.

Wilt u meer weten over de dictator Mao Zedong, maak dan een uistapje naar zijn geboortedorp Shaoshan, dat ongeveer honderd kilometer van Changsha verwijderd ligt. In zijn oude huis kunt u zien hoe hij leefde en het museum legt de geschiedenis van deze wereldberoemde man bloot.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juni is 34°C en in januari gemiddeld 9°C.
  • Tijdsverschil: het is er zes uur later dan in Nederland.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Yuan (Renminbi, RMB).
  • Taal: de officiële taal is het Chinees. Deze bestaat uit verschillende hoofdtalen, dialecten en lokale talen.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Changsha

CheapTickets.nl biedt al vele jaren de laagste tarieven voor vluchten wereldwijd. Het goedkoopste vliegticket naar Changsha is op de website heel eenvoudig direct te boeken. CheapTickets.nl biedt ook de voordeligste hotels, huurauto’s en vliegvakanties, waardoor u altijd zo goedkoop mogelijk kunt vliegen. Benieuwd naar de beste deals en meest actuele aanbiedingen? Kijk dan snel in het overzicht en maak direct gebruik van ons aanbod!

Naar Changsha vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl