Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Port Blair

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Port Blair

Port Blair

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Port Blair

Port Blair is de belangrijkste stad op de Andamanen, een Indische eilandengroep in de Golf van Bengalen. De groep bestaat uit 350 eilanden, waarvan er maar enkele bewoond zijn.

Ontspannen strandvakantie

Lekker relaxen en zonnen op het strand of een frisse duik nemen in de Golf van Bengalen kan vanwege het warme weer in principe het hele jaar door. De temperatuur in Port Blair ligt gemiddeld zo tussen de 25°C en 26°C! Duiken en snorkelen zijn vanwege de prachtige koraalriffen rond het eiland er populair.

Ook voor andere recreatieve activiteiten biedt Port Blair mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een auto of scooter huren om het eiland Zuid-Andaman te verkennen. Of maak een tochtje met de boot naar één van de andere eilanden!

Attracties

Port Blair heeft ook diverse aantrekkelijke bezienswaardigheden. In het Antropologisch Museum vindt u veel terug van de tradities van de oorspronkelijke eilandbewoners. En het Naval Marine Museum laat een mooie verzameling schelpen, koralen en vissen zien. Ook de Mini-Zoo, het Ghandi Park en de Sippighat Farm zijn populaire trekpleisters.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 26,1°C en in januari ongeveer 25,2°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in Nederland, in de winter 4,5 uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Rupee.
  • Taal: van de 23 officiële talen zijn het Hindi en het Engels het belangrijkst.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Port Blair

Vliegen binnen Europa of naar een verre bestemming? CheapTickets.nl heeft een breed aanbod vluchten naar Port Blair en vele andere bestemmingen wereldwijd. Een selectie van het aanbod is al gemaakt, waardoor u razendsnel de scherpste prijzen hebt gevonden.

Vergelijk direct de meest actuele vliegtarieven op de website en boek in slechts enkele stappen online een goedkoop vliegticket of compleet verzorgde vakantie!

Naar Port Blair vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl