Aan het laden...
Een moment a.u.b.

Wereldwijd zijn systemen momenteel getroffen door een storing. Hierdoor kunnen boekingen, het inchecken en enkele vluchten worden verstoord. Geraakte klanten worden momenteel door de airlines geinformeerd. Onze excuses voor het ongemak. We waarderen je geduld.

India

Aurangabad

Vliegtickets

Vlucht & Hotel

Hotels

Autoverhuur

Transfers

Vlieg voordelig naar Aurangabad

Aurangabad

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Vliegtickets Aurangabad

Aurangabad ligt in de staat Maharashtra, ongeveer driehonderd kilometer van Bombay, de grootste stad van India. Wie de stad wil bezoeken, kan dat het beste doen van oktober tot februari; de temperatuur is dan het meest aangenaam. In de zomerperiode is het namelijk erg warm (meer dan 40°C!) en van juni tot september valt er veel regen.

Cultuur

Aurangabad is een historische stad met een interessante cultuur. De vele bezienswaardigheden zijn daar nog het bewijs van, zoals Panchakki, een historische watermolen uit 1642 die werd gebruikt om graan te malen. In de omgeving zijn ook de Tempel van Grishneshwar en het Daulatabad Fort echte publiekstrekkers.

Houdt u van musea? Breng dan een bezoek aan het Historisch Museum, waar verschillende exposities over de geschiedenis te zien zijn. Ook in het Archeologisch Museum vindt u veel terug van het verleden van Aurangabad en de regio.

Wereldberoemde grotten

Andere populaire toeristische attracties in Aurangabad zijn de wereldberoemde grotten van Ajanta en Ellora. Deze tempels, die in rotssteen zijn uitgehakt, staan vanwege hun historische waarde op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: in de zomermaanden, van maart tot juli, is het gemiddeld 29°C en kan de temperatuur gemakkelijk oplopen tot 40°C. De meeste regen valt in het regenseizoen, dat van juni tot september loopt. De winter is met een gemiddelde temperatuur tussen de 13°C en 24°C de beste tijd om Aurangabad te bezoeken.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er 3,5 uur later dan in Nederland en in de winter is dat verschil 4,5 uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Indiase Rupee (INR).
  • Taal: van de vele duizenden talen in India zijn er vijftien talen officieel, waaronder het Engels, het Hindi en het Tamil.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Aurangabad

CheapTickets.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker voor vliegtickets, huurauto’s, hotels en compleet verzorgde vliegvakanties. Wilt u ook gebruik maken van de meest voordelige tarieven en zo goedkoop mogelijk naar Aurangabad of een andere topbestemming vliegen? Kijk dan op de website en maak direct gebruik van de meest actuele deals door uw vliegticket direct online te boeken.

Op CheapTickets.nl heeft u in een handomdraai de voordeligste vluchten naar Aurangabad gevonden. Door uw vliegticket direct online te boeken, maakt u altijd gebruik van de meest actuele aanbiedingen.

Naar Aurangabad vanaf

Amsterdam

Brussel

Düsseldorf

Bekijk alle

Dit is het laagste tarief gevonden in de laatste 24 uur door bezoekers van CheapTickets.nl en is excl. € 29,90 boekingskosten. Meer info

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Klantenservice
CheapTickets.nl
Internationale sites
Volg CheapTickets.nl