Vlieg vanaf Düsseldorf naar Bangkok

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Düsseldorf - Bangkok

Woon je in de buurt van Düsseldorf? Dan is Düsseldorf Airport de perfecte luchthaven om naar Bangkok te vertrekken. Vanaf Düsseldorf vlieg je naar meer dan 200 bestemmingen wereldwijd. Het is dan ook niet voor niets de op twee na grootste luchthaven van Duitsland.

Vliegtickets Düsseldorf - Bangkok (DUS-BKK)

Je vliegt vanaf Düsseldorf naar Bangkok. Slim! Omdat de luchthavenbelasting in Duitsland lager is dan in Nederland, zijn de tickets met vertrek vanaf Düsseldorf vaak net even iets goedkoper. Vooral wanneer je vanaf Düsseldorf naar een bestemming in Afrika, Azië, Zuid-Amerika of de Verenigde Staten vertrekt, merk je het prijsverschil. Dichtbij Düsseldorf Airport ligt Weeze Airport (Niederrhein), vanwaar je ook goedkope tickets boekt.

Luchthavens Bangkok

Er zijn twee luchthavens in Bangkok: Bangkok Airport (BKK) en Don Muang Airport (DMK). Deze laatste wordt alleen nog gebruikt voor een beperkt aantal internationale vluchten. Het Suvarnabhumi International Airport staat ook wel bekend als het New Bangkok International Airport en bestaat sinds 2006.

Airlines

Vanaf Düsseldorf kun je met nagenoeg alle bekende airlines vliegen. Het is wat dat betreft gelijk aan Schiphol. Wat dacht je bijvoorbeeld van Airberlin, Air Europa, British Airways, Emirates, Etihad Airways, KLM, Easyjet, Vueling en TUI? Deze airlines vliegen vanaf Düsseldorf naar zowel zonbestemmingen als verre bestemmingen en fijne steden voor een citytrip. Bangkok is dus goed bereikbaar vanaf Düsseldorf.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Düsseldorf vliegen er zowel dag- als nachtvluchten naar Bangkok. Het tijdsverschil met Bangkok is in de zomertijd 5 uur en in de wintertijd 6 uur. Kies je voor een dagvlucht Düsseldorf-Bangkok, dan land je in de namiddag. Slaap je liever tijdens het vliegen? Kies dan voor een nachtvlucht Düsseldorf-Bangkok, zodat je daarna vol energie de sfeer van Bangkok kunt proeven.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bangkok

Zoek je goedkope vliegtickets Düsseldorf - Bangkok (DUS - BKK)? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal van Düsseldorf naar Bangkok (DUS - BKK).