Vlieg voordelig naar Chiang Mai

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Chiang Mai

Chiang Mai ligt in het noordwesten van Thailand. Er zijn in deze stad zoveel attracties, dat een verblijf jou niet snel zal vervelen. Chiang Mai heeft paleizen, tempels en een historisch centrum. Ook de mooie tuinen, parken en dierentuin zullen je zeker aanspreken.

Flora en fauna

In het olifantenpark kun je olifanten met de hand voeren en naar jonge olifantjes kijken. De dierentuin van Chiang Mai is de grootste in Thailand. Hier vind je vele soorten dieren, zoals panda’s, koala’s en bijzondere vlinders en vogels. Maak ook een wandelingetje door de nabijgelegen botanische tuinen, waar je de meest kleurrijke exotische bloemen en planten zult vinden.

Cultuur

Chiang Mai heeft veel historische bezienswaardigheden en opvallend veel boeddhistische tempels. Een aanrader is het tempelcomplex Wat Doi Suthep, die op een berg ligt. Hier heb je een mooi uitzicht over het Phu Phing Paleis van de Koninklijke familie. Bij een bezoek aan het Nationale Museum kom je op een leuke manier meer te weten over de Lanna cultuur.

Of maak een mooie wandeling door het grote nationale park van Chiang Mai. Hier vind je heuvels, bossen, watervallen en vele verschillende soorten vogels.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is 32°C en in januari 29°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in Nederland, in de winter is dat zes uur.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Baht.
  • Taal: de officiële taal is het Thai.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Chiang Mai

Wist je dat je direct de goedkoopste vluchten naar Chiang Mai online kunt bestellen? Kijk op CheapTickets.nl en profiteer direct van de meest recente aanbiedingen. Met CheapTickets.nl vlieg je altijd zo voordelig mogelijk, want alle tarieven op de site zijn actueel. Door direct online jouw vliegticket te boeken, haal je altijd jouw voordeel uit ons aanbod.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Chiang Mai

Vliegtickets bespreken tegen mooie bedragen naar Chiang Mai in Thailand? Laat CheapTickets.nl jou helpen naar een fantastische vakantiebestemming. Door ons overzichtelijke vergelijkingssysteem heb je geheid de beste vliegtickets waarnaar jij op zoek bent.

Door het continu actuele aanbod aan vliegtickets naar Chiang Mai heb je altijd de goedkoopste aanbiedingen die je snel kunt boeken. Veel nagedacht over een trip naar Chiang Mai in Thailand? Reserveer deze vliegtickets voor een lage prijs. Ervaar de zon en cultuur die Chiang Mai te bieden heeft en bespreek jouw vliegtickets bij CheapTickets.nl.