Vlieg voordelig naar Chiang Rai

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Chiang Rai

Provinciehoofdstad Chiang Rai ligt in het noorden van Thailand. De stad heeft ongeveer 62.000 inwoners en is daarmee een vrij rustige plaats. Chiang Rai vormt ook een goed startpunt voor het verkennen van de regio. Een populaire trekpleister is de Gouden Driehoek, het bekende drielandenpunt van Thailand, Birma en Laos.

Bezienswaardigheden

Chiang Rai is onder andere bekend van de Smaragden Boeddha, die in 1434 in de stad werd gevonden. Van de tempels in de stad zijn de Wat Ngam Muang en de Wat Prat That Khao het meest belangrijk. Laatstgenoemde tempel staat op een heuvel, van waaraf u een schitterend uitzicht over het landschap heeft!

In de stad is hiernaast nog veel meer te zien en te doen. U kunt een bezoek brengen aan de lokale buffelmarkt en het King Mengrai Statue. Deze koning richtte in 1434 de stad op.

Provincie verkennen

Vanuit Chiang Rai kunt u eenvoudig de gelijknamige provincie Chiang Rai verkennen. Het landschap met bergen, rivieren, warmwaterbronnen en watervallen is zeker de moeite waard voor natuurliefhebbers. In de regio zijn bovendien allerlei oude nederzettingen en historische sites te vinden, waardoor ook cultuurliefhebbers aan hun trekken komen.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 26,4°C en in januari ongeveer 18,9°C.
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in Nederland, in de winter zes uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Thaise Baht (THB).
  • Taal: de officiële taal is het Thai. In toeristische gebieden kunt u over het algemeen goed terecht met het Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Chiang Raj

Om voordelig te vliegen naar Chiang Raj kunt u op CheapTickets.nl direct een goedkoop vliegticket bestellen. Op deze website is altijd het meest recente aanbod vluchten, complete vliegvakanties, hotels en huurauto’s te vinden. Vergelijk de laagste tarieven eenvoudig online en reserveer uw vlucht of vliegreis supersnel in enkele stappen!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Chiang Rai

Vliegtickets bespreken tegen mooie tarieven naar Chiang Rai in Thailand? Laat CheapTickets.nl u helpen naar een zorgeloze vakantielocatie. Door ons simpele vergelijkingssysteem hebt u beslist de voordeligste vliegtickets waarnaar u zoekt.

Door het constant actuele aanbod aan vliegtickets naar Chiang Rai heeft u altijd de mooiste aanbiedingen die u meteen kunt bestellen. U wilt graag een reis naar Chiang Rai in Thailand? Boek deze vliegtickets voor een goedkope prijs. Geniet van de zon en cultuur die Chiang Rai te bieden heeft en bespreek uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.