Vlieg voordelig naar Utapao

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Utapao

Utapao is een internationale luchthaven in het district Sattahip, in het zuiden van Thailand. De regio kent het hele jaar door warme temperaturen van gemiddeld 32.2°C in juli en 31,8°C in januari. De hoofdstad van het land, Bangkok, ligt ten noordwesten van de luchthaven, op ongeveer 180 kilometer.

Vissersdorpje

Sattahip is een klein vissersdorpje vlakbij het vliegveld van Utapao, aan de Golf van Mexico. Hier ligt de basis van de Thaise marine. Afgezien van de promenade en de vismarkt heeft het centrum geen echte bezienswaardigheden. In de omgeving zijn wel goede resorts te vinden, waar u op de stranden kunt genieten van de zon en de zee.

Bezienswaardigheden

Eén van de grootste en toeristische plaatsen bij Utapao, in hetzelfde district, is Pattaya. Deze stad veranderde vanaf de jaren zeventig van een rustig dorpje tot een grote toeristische plaats met vele bars, nachtclubs, hotels en restaurants. Pattaya is ook een populaire plaats voor watersporten zoals surfen, duiken en parasailing.

Vanuit Utapao zijn nog vele andere bezienswaardigheden en attracties te bezoeken zoals musea, tuinen en parken. Vlakbij Pattaya ligt bijvoorbeeld het Nong Nooch Village. Hier worden diverse shows met olifanten, muziek, dans en vechtsporten gegeven.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 32.2°C en in januari ongeveer 31,8°C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is het er vijf uur later dan in Nederland, tijdens onze wintertijd zes uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is Thaise Baht (THB).
  • Taal: de officiële taal is het Thai. In toeristische steden kunt u over het algemeen goed terecht met het Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Utapao

Voordeliger vliegen? CheapTickets.nl vergelijkt tarieven van vluchten over de hele wereld. Op de website kunt u dan ook kiezen uit de beste vliegtickets en compleet verzorgde vakanties. U kunt uw vliegreis naar Utapao bovendien in een aantal eenvoudige stappen online reserveren.

Ook de beste aanbiedingen en de mooiste deals van hotels en huurauto’s zijn dagelijks te vinden op CheapTickets.nl.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Utapao

Vliegtickets bestellen tegen mooie tarieven naar Utapao in Thailand? Laat CheapTickets.nl u helpen naar een fantastische vakantiestad. Door ons efficiënte vergelijkingssysteem hebt u ongetwijfeld de voordeligste vliegtickets waarnaar u zoekt.

Door het continu actuele aanbod aan vliegtickets naar Utapao heeft u altijd de mooiste tarieven die u gemakkelijk kunt bespreken. Veel gedroomd van een reis naar Utapao in Thailand? Bespreek deze vliegtickets voor een lage prijs. Ervaar de cultuur en natuur die Utapao te bieden heeft en kies uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.