Vlieg voordelig naar Khon Kaen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Khon Kaen

Khon Kaen heeft ongeveer 140.000 inwoners en ligt in Noordoost Thailand. Khon Kaen is niet alleen de hoofdstad van de gelijknamige provincie Khon Kaen, maar ook een belangrijke universiteitsstad in de omgeving.

Bezienswaardigheden

Populaire toeristische attracties in Khon Kaen zijn de Prasat Pueai Noi tempel en de Ubol Rattana Dam. Ga ook even langs bij het nationaal museum. Hier wordt een grote collectie waardevolle archeologische vondsten uit de vijfduizend jaar oude geschiedenis van de stad getoond.

Khon Kaen staat bekend om de Mud-mee designs; ingewikkelde patronen die in zijde worden verwerkt. Op het Silk Fair & Phuk Siaw Festival (rond eind november of begin december) worden demonstraties gegeven van deze techniek.

Parken

Khon Kaen is ook een leuke bestemming voor natuurliefhebbers. Er zijn veel parken waar u met het hele gezin lekker kunt relaxen, wandelen en picknicken. Het Bueng Laen Nakhon is daar een mooi voorbeeld van. Een andere populaire omgeving, vanwege de kalstenen rotsen, watervallen en grotten, is het Phu Pha Man Nationaal Park.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 28°C en in januari ongeveer 22,8°C.
  • Tijdsverschil: tijdens onze zomertijd is het er vijf uur later dan in Nederland, tijdens onze wintertijd is het er zes uur later.
  • Munteenheid: de nationale munt is de Thaise Baht (THB).
  • Taal: de officiële taal is het Thai. In toeristische gebieden kunt u over het algemeen goed terecht met het Engels.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kunt u contact opnemen met de GG & GD of uw huisarts.

Vliegticket Khon Kaen

Op CheapTickets.nl zijn de scherpste prijzen en de beste deals voor Khon Kaen op een rij gezet. Hierdoor kunt u snel een eenvoudig een goedkope vlucht online bestellen. Op de website kunt u ook een voordelige hotelreservering maken of alvast een huurauto online regelen.

Vliegen naar een andere bestemming kan ook, want CheapTickets.nl biedt goedkope vluchten naar talloze steden wereldwijd. Van dit aanbod kunt u dag en nacht gebruik maken, want CheapTickets.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week online!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Khon Kaen

Vliegtickets bespreken tegen mooie prijzen naar Khon Kaen in Thailand? Laat CheapTickets.nl u helpen naar een fantastische vakantiebestemming. Door ons gemakkelijke vergelijkingssysteem hebt u geheid de laagst geprijsde vliegtickets waarnaar u op zoek bent.

Door het zeer up-to-date aanbod aan vliegtickets naar Khon Kaen heeft u altijd de goedkoopste prijzen die u gelijk kunt reserveren. U wilt graag een reis naar Khon Kaen in Thailand? Boek deze vliegtickets voor een lage prijs. Aanschouw de zon en cultuur die Khon Kaen te bieden heeft en bespreek uw vliegtickets bij CheapTickets.nl.