Vlieg voordelig naar Koh Samui

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Vliegtickets Koh Samui

Het Thaise eiland Koh Samui ligt in de golf van Thailand en heeft ongeveer 35.000 inwoners. Het eiland is een waar paradijs als je houdt van zon, zee en strand. Een reden dat Koh Samui op het gebied van toerisme volop in ontwikkeling is.

Veel tempels

Naast het strand en de zee zijn er op Koh Samui een aantal oude boeddhistische tempels te bezoeken. Het meest bekend is de tempel van de Grote Boeddha. Het goudkleurige beeld van de Boeddha op de tempel is maar liefst twaalf meter hoog! Rond de tempel zijn allerlei kraampjes waar je leuke souvenirs kunt kopen.

Krokodillen en vlinders

Ten zuiden van Koh Samui ligt een vlindertuin met daarin een insectenmuseum. Hier vind je onder andere allerlei Thaise insecten en een bijenhuis. Op het eiland worden ook allerlei verschillende soorten krokodillen gehouden en er is een dierentuin met een groot aantal dieren, waaronder leeuwen, tijgers, olifanten en slangen.

Veel grote disco’s en clubs zijn er op Koh Samui niet te vinden. Wel zijn er kleine plaatsjes, zoals Nathon met restaurants en vele winkeltjes waar onder andere kleding, souvenirs en etenswaren te koop zijn.

Algemene reisinformatie

  • Temperatuur: de gemiddelde temperatuur in de zomer is 32°C en in de winter (november – februari) gemiddeld 27°C. Tussen mei en oktober: Moesson (regenperiode).
  • Tijdsverschil: in de zomer is het er vijf uur later dan in Nederland, in de winter is dat zes uur.
  • Munteenheid: de Thaise baht (THB).
  • Taal: de officiële taal is Thai. De taal is te onderscheiden in een aantal dialecten. Er wordt (vooral in grote steden en toeristische bestemmingen) redelijk goed Engels gesproken.
  • Benodigde reisdocumenten: regels voor reisdocumenten en visa wijzigen regelmatig en er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Op de site van de visumdienst staat per bestemming de benodigde en actuele informatie.
  • Gezondheid: gegevens over (verplichte) vaccinaties veranderen voortdurend. Actuele informatie hierover is te vinden op de site Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering. Ook kun je contact opnemen met de GG & GD of jouw huisarts.

Vliegticket Koh Samui

Vliegen naar Koh Samui wordt nog aantrekkelijker met het meest voordelige vliegticket. Ga voor een compleet aanbod van de goedkoopste vluchten naar CheapTickets.nl. Hier kun je direct jouw vliegticket online boeken. Omdat de site constant up-to-date wordt gehouden, profiteer je altijd van meest recente aanbiedingen.

Maar CheapTickets.nl heeft nog een extra service. Heb je bij het boeken van jouw online ticket hulp nodig? Neem dan persoonlijk contact op met CheapTickets.nl en wij helpen jou bij het zoeken van de goedkoopste vlucht!

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Koh Samui

Vliegtickets kiezen tegen bodem bedragen naar Koh Samui in Thailand? Laat CheapTickets.nl jou begeleiden naar een grandioze vakantieplek. Door ons overzichtelijke vergelijkingssysteem heb je absoluut de goedkoopste vliegtickets waarnaar jij op zoek bent.

Door het up-to-date zijnde aanbod aan vliegtickets naar Koh Samui heb je altijd de recentste prijzen die je snel kunt boeken. Veel nagedacht over een trip naar Koh Samui in Thailand? Reserveer deze vliegtickets voor een voordelige prijs. Beleef de zon en natuur die Koh Samui te bieden heeft en bestel jouw vliegtickets bij CheapTickets.nl.