Vlieg vanaf Rotterdam naar Bangkok

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,00 (1 pers.) - € 29,00 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Rotterdam - Bangkok

Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan is Rotterdam The Hague Airport de perfecte luchthaven om naar Bangkok te vertrekken. Vanaf Rotterdam vlieg je naar meer dan 40 bestemmingen.

Vliegtickets Rotterdam - Bangkok (RTM-BKK)

Je vliegt vanaf Rotterdam naar Bangkok. Slim! Want de luchthaven van Rotterdam is net even wat kleinschaliger en minder druk dan Schiphol. Zo heb je geen lange wachtrijen en hoef je niet zo lang van tevoren aanwezig te zijn. Bovendien is het parkeerterrein van Rotterdam The Hague Airport altijd op loopafstand van de terminal. Na het inchecken heb je genoeg mogelijkheden om je rustig op je vlucht voor te bereiden. Zo zijn er een selfservice restaurant, een sandwichcorner en een espressobar. Bovendien kun je kosteloos gebruik maken van het gratis WiFi-netwerk.

Luchthavens Bangkok

Er zijn twee luchthavens in Bangkok: Bangkok Airport (BKK) en Don Muang Airport (DMK). Deze laatste wordt alleen nog gebruikt voor een beperkt aantal internationale vluchten. Het Suvarnabhumi International Airport staat ook wel bekend als het New Bangkok International Airport en bestaat sinds 2006.

Airlines

Vanaf Rotterdam kun je onder andere vliegen met Transavia, British Airways, Turkish Airlines, TUI en Vueling. Deze airlines vliegen vanaf Rotterdam naar zowel zonbestemmingen en verre bestemmingen als fijne steden voor een citytrip. Bangkok is dus goed bereikbaar vanaf Rotterdam.

Wanneer moet ik vliegen?

Vanaf Rotterdam vliegen er zowel dag- als nachtvluchten naar Bangkok. Het tijdsverschil met Bangkok is in de zomertijd 5 uur en in de wintertijd 6 uur. Kies je voor een dagvlucht Rotterdam-Bangkok, dan land je in de namiddag. Slaap je liever tijdens het vliegen? Kies dan voor een nachtvlucht Rotterdam-Bangkok, zodat je daarna vol energie de sfeer van Bangkok kunt proeven.

Als je die ene deal niet wilt missen

Razendsnel jouw beste deal

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice

Vliegtickets naar Bangkok

Zoek je goedkope vliegtickets Rotterdam - Bangkok (RTM - BKK)? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede ticketdeal altijd. Thuis, op je werk of in de kroeg: onze website is gebruiksvriendelijk op desktop, tablet én mobiel. Zo boek je jouw tickets meteen, waar je op dat moment ook bent. Wist je dat vliegen vanaf andere luchthavens veel geld kan schelen? Of dat je kunt besparen door op andere dagen te reizen? Gebruik onze filters tijdens het zoekproces en vind jouw beste deal van Rotterdam naar Bangkok (RTM - BKK).