Maak onze slogan af en deel jouw reisverhaal

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Deel het verhaal achter je ticket

Ging jij een taal leren op locatie? Een vriend opzoeken die je al tijden niet gezien had? Heb jij je vriend ten huwelijk gevraagd bovenop een berg? Wij zijn benieuwd naar de reden achter jouw reis.
Wat is het verhaal achter jouw ticket? Dat willen wij weten! Maak onze slogan af en deel jouw reisverhaal. De leukste verhalen verzamelen we in een blog artikel. De meest geschikte 'je ticket naar'-slogans en foto's maken kans om een week lang op onze homepage-header te staan!

Zo doe je mee:

  1. Vul onze slogan aan met een reden waarom jij op reis geweest bent: Mijn ticket naar...

Bijvoorbeeld:
Mijn ticket naar even helemaal mezelf zijn
Mijn ticket naar een weekendje met z'n tweeën
Mijn ticket naar de stilte van het bos
Of iets anders!

  1. Beschrijf kort de ervaring van jouw reis. Waarom was juist die reis zo speciaal? Wat heb je eruit gehaald?

  2. Zoek er een mooie foto bij.

  3. Deel dit alles via dit e-mailadres: campagnecheapticketsnl@gmail.com

De verhalen van onze collega's

Wij vroegen onze CheapTickets collega's naar het verhaal achter hun ticket. Bekijk ze hieronder.

Mijn ticket naar... een verloving (of toch niet?)

Het verhaal van Sander

Toen mijn vriendin jarig was had ik haar een weekendje Boedapest als cadeau gegeven, zonder te zeggen waar we heen gingen. Dit bleef een verrassing tot op de luchthaven. Eenmaal in Boedapest aangekomen te zijn, bleek dit niet de enige verrassing! Op dag 2 van ons weekend weg keken we vanuit de Burcht van Boeda over de stad. Het perfecte moment voor mijn tweede verrassing... Met het mooie uitzicht op de achtergrond ging ik op mijn knie en vroeg mijn vriendin ten huwelijk. Dit had ze echt niet zien aankomen omdat ik altijd had gezegd dat ik niet wilde trouwen. Eerst wilde ze het niet geloven, omdat het 1 april was... Oeps.. Daar had ik even niet aan gedacht! Maar gelukkig heeft ze toch "JA" gezegd!

Mijn ticket naar... een spontaan dagje Dublin

Het verhaal van Matty

In het eerste jaar van mijn studie vielen op een dag alle lessen uit. Samen met wat reislustige klasgenoten kwamen we erachter dat we op die specifieke dag voor dezelfde prijs als een retourticket met de trein naar Amsterdam, heen en weer naar Dublin konden vliegen! De beslissing was snel genomen en zo verzamelden we op een regenachtige woensdagochtend op Schiphol. Aangekomen in Ierland was er precies genoeg tijd voor een rondje door de stad en het drinken van Guinness in de pub om 6 uur na aankomst ook weer terug in te checken voor de vlucht naar huis. We hebben genoten en wat was het een leuke manier om in een korte tijd een nieuwe stad te ontdekken!

Mijn ticket naar... in mijn eentje op avontuur

Het verhaal van Hanne

Het plan om alleen een verre reis te maken zat al langer in mijn hoofd. Vorig jaar besloot ik dan ook om 3 weken lang een stukje van Azië te ontdekken. En daar ging ik: op weg naar Vietnam met een tussenstop van 4 dagen in Hong Kong. Ik weet nog hoe spannend ik het vond toen ik die eerste vlucht nam. Het was een bijzondere ervaring! Ik vond het geweldig om in mijn eentje alles te ontdekken en zoveel andere mensen te ontmoeten. Ik zou het zeker nog eens doen!

Mijn ticket naar... het leren van Spaans en Salsa

Het verhaal van Lieke

1 maand lang Spaans leren op een taalschool in Antigua, Guatemala. Dat was het plan wat ik al jaren had. Toen ik 22 was en klaar was met mijn studie kon ik gaan, joehoe! Een maand naar een taalschool zonder Nederlanders... dacht ik. Wat bleek? 50% van de studenten was Nederlands, haha. Desalniettemin heb ik veel geleerd, niet alleen Spaans maar ook Salsa, en een superleuke tijd gehad met avontuurlijke uitstapjes in het weekend.

Mijn ticket naar... een nacht onder de sterren

Het verhaal van Marloes

Niemand te zien, en ik kon zo ver kijken. De woestijn strekte zich heet en onherbergzaam voor me uit, in de verte kamelen, voor ons een groot kampvuur. Slapen lukte haast niet, zo mooi was de sterrenhemel. Ik kon de Melkweg onderscheiden, zag vallende sterren en, nog belangrijker, ik hoorde niets. Alleen het rustige ademen van een paar slapende mede-reizigers om me heen. Ik reisde een maand door Australië voor de natuur en de vrijheid. Veel gezien, veel gedaan, maar slapen in een slaapzakje middenin Northern Territory was absoluut één van de hoogtepunten.

Mijn ticket naar... de mooiste zonsondergang

Het verhaal van Dasha

Afgelopen zomer ben ik met mijn familie in 3 weken langs alle bekende plekken in Italië en Griekenland geweest, waaronder Meteora. Omdat ik een passie heb voor fotografie, ging ik eropuit met een professionele fotograaf naar gebieden waar toeristen meestal niet komen. We konden rustig van de zonsondergang genieten en waren helemaal in het moment met dit ongelofelijk uitzicht.

Mijn ticket naar... een koud verjaardagscadeau

Het verhaal van Onno

Mijn vrouw kreeg voor haar verjaardag eind november een weekend weg naar een koude bestemming. Waarheen? Dat wist ze niet. Ik regelde vliegtickets, hotel, auto en boekte activiteiten, maar vertelde haar alleen om warme kleren mee te nemen. Gelukkig vond ze het heel leuk naar winters IJsland te gaan en hebben we ons 48 uur uitstekend vermaakt met lekker eten, hot springs, bevroren watervallen en natuurlijk het Noorderlicht!

Mijn ticket naar... fietsen door Valencia

Het verhaal van Ilayda

Afgelopen zomer ben ik naar Valencia gevlogen samen met vriendinnen. We hebben lekker door de stad gestruind en heerlijk tapas gegeten met natuurlijk sangria erbij. Er was zoveel te zien in deze stad dus hebben we fietsen gehuurd. In Nederland is fietsen niet mijn favoriete bezigheid maar fietsen in Valencia vind ik sowieso wel leuk!

Mijn ticket naar... Expeditie Robinson mèt eten

Het verhaal van Ingrid

Afgelopen meivakantie hebben we met ons gezin een supermooie reis gemaakt naar de Filipijnen. Op Palawan hebben we vanuit Port Barton een boottripje geboekt waarbij we van tropisch eiland naar tropisch eiland gingen. Een soort van Expeditie Robinson maar dan wel MET eten! Tussendoor hebben we veel gesnorkeld (net alsof je in het aquarium van Artis zwemt) en vooral heel erg genoten van zoveel strand, zee en palmbomen.

Mijn ticket naar... elke dag sushi

Het verhaal van Mirjam

De kids wilden nog een laatste keer mee op vakantie voor ze vermoedelijk uitvliegen en zij kozen unaniem voor Japan! We hebben 10 plaatsen aangedaan en alles beleefd, van de extreme indrukken in Tokyo tot aan de rust van strand en zee in Okinawa. En natuurlijk zoveel mogelijk sushi gegeten!

Mijn ticket naar... een ster zijn in Hollywood

Het verhaal van Laura

Toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren, maakten we een rondreis door West Amerika waarbij we langs de grote steden zijn gegaan zoals Los Angeles. Daar zagen we de sterren op de Walk of Fame, maar eigenlijk waren mijn lieve ouders de sterren van de reis.

Mijn ticket naar... geschiedenis in stenen

Het verhaal van Nerses

Met mijn moeder ging ik naar Tunis om de ruïne van Carthage te kijken. De historie van de stad en het oude Romeinse Rijk zijn heel interessant. Om daar te staan en de geschiedenis te voelen in de stenen om je heen... Dat is heel bijzonder!

Mijn ticket naar... een paar dagen buiten bereik

Het verhaal van Joost

In mei ben ik naar Devon in Engeland gegaan. Daar kun je heerlijk wandelen en in afgelegen boerderijtjes verblijven. Mooie bijkomstigheid is dat je al snel al het signaal op je telefoon verliest. Even helemaal offline dus.

Mijn ticket naar... even bijkletsen

Het verhaal van Kim

Een oude studievriendin is reisleidster en woont al een paar jaar in het zomerseizoen in Dalyan, Turkije. Ik had al een tijd beloofd haar op te zoeken en belofte maakt schuld! (zwaar leven, hè?) Dus zat ik dit jaar een paar dagen heerlijk in Turkije. We hebben lekker bijgekletst en ze heeft mij de prachtig mooie en zeer zonnige omgeving van Dalyan laten zien. Een verrassende andere kant van Turkije die mij nieuwsgierig heeft gemaakt om nog meer te ontdekken!

Mijn ticket naar... een totaal andere wereld

Het verhaal van Steffen

Istanbul ligt op slechts drie-en-een-half uur vliegen. Maar direct na aankomst merkte ik dat ik terecht was gekomen in een totaal andere wereld. Op weg naar mijn hotel ervaarde ik de georganiseerde verkeerschaos. Eenmaal aangekomen in het centrum, werd ik ondergedompeld in een prettige warme, mediterrane en gastvrije stad. Heerlijk eten en drinken op een van de vele dakterrassen met spectaculair uitzicht. Winkelen in de Grand Bazar of in een van de smalle winkelstraatjes. Istanbul, mij zie je terug!

Kleine lettertjes

  • Ingezonden verhalen en slogans worden mogelijk geredigeerd voor publicatie.
  • Een verhaal wordt gepubliceerd met voornaam.
  • De ingestuurde foto blijft eigendom van degene die hem instuurt. Wij gebruiken de foto alleen in combinatie met (promotie van) het blog artikel.
  • Door een verhaal en foto te delen op de Facebookpost ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden.

Meer tickets naar

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 29,90 boekingskosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice